Neler Yeni

Bitcoini sert düşüş atağı

OnurCiftci26

80+ Bronze
Nasıl niye

Önce konuştuğunuz kelimeleri seçin her şey paramı bende daha önce kripto ya yatırım yaptım mesele o değil araştırmadan bilmeden boş yorum yapan sizsiniz neyse ben uzatmiyacagim
Nasıl niye diye bir cevap mı olur? Niye düşmesini istediğini merak ediyorum? Sırf ekran kartı alabilmek için mi?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Nasıl niye diye bir cevap mı olur? Niye düşmesini istediğini merak ediyorum? Sırf ekran kartı alabilmek için mi?
Hayır kardeşim ne alakası var ne yapacağım kartı ben siz beni çok yanlış tanimissiniz yazık size
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok boş konuşuyorsun çoğu zaman
Haklısın tek ben boş bir insanım bu konuda çok haklısın

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Madencilik bitcoin ile başlayan bir şey değil, siber olarak madenciliğe karşılık para birimi bitcoin ile ortaya çıktı senin akakceye girip cimriye girip orda 3.ayda bu kadar düşmüş veya incehesap şu kampanya yaptı olayının temelinde zaten veri madenciliği yatıyor,
Ben Ondan Bahsetmiyorum, Coin Madenciliği Çıkmadan ve yaygınlaşmadan Önce Kampanya Olmuyor Muydu ? Dediğinizle benim dediğimin alakası yok.
2017-2018'de ETH 200 dolara Düştüğü Zaman Gayet de Kampanya oluyordu. 2019 Kasımda 400 TL'ye 3200g Aldım. O zaman daha yeni çıkmıştı.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ya bilader cevabını ver o zaman niye kaçamak kaçamak cevaplar verip duruyorsun?

Niye düşmesini istiyorsun o zaman??
Sen niye çıkmasını istiyorsun onu söyle yatırım için mi çıksın

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

GodlyPain

80+ Bronze
Soruma soruyla cevap verme.

Yatırım için istiyorum tabii. Düşerse de sıkıntı yok nakitim var ekleme yaparım.
Kriptodan kar edemeyen herkes nefretine kapılır. Blockchain'in ne olduğunu bilmeden

OnurCiftci26

80+ Bronze

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
yok kanka gerçekten sen samimiyetsiz geliyosun yapmacık sözler bir bildiğin varmış gibi konuşuyorsun biri soru sorduğunda da altından kalkamıyorsun görüşüm bu şekilde.
Saygım var görüşüne bu arada ben para kaybetmedim aksine 6500tl kâr edip çıktım zamanında

uydu3

80+ Silver
Hocam şu kripto paraya Allah aşkına bilgisi olmayanlar madencilik bitsin iyi olur ehehe düşsün oh yazmayın her konuya bu yorumları okumak için girmiyoruz biz bu konulara ayrıca bu pc fiyatlarını sadece mining yüzünden pahalı sananlar bu pc fiyatlarını gerçekten hak ediyor @Mehmet Yılmaz hocam şu kripto para konularında bu tür mesaj yazanlara ceza getirilsin lütfen sadece boş mesaj hiç bir katkısı yok kripto para konularına

Top Bottom