Bitcoini sert düşüş atağı

Nasıl niye

Önce konuştuğunuz kelimeleri seçin her şey paramı bende daha önce kripto ya yatırım yaptım mesele o değil araştırmadan bilmeden boş yorum yapan sizsiniz neyse ben uzatmiyacagim
Nasıl niye diye bir cevap mı olur? Niye düşmesini istediğini merak ediyorum? Sırf ekran kartı alabilmek için mi?

Nasıl niye diye bir cevap mı olur? Niye düşmesini istediğini merak ediyorum? Sırf ekran kartı alabilmek için mi?
Hayır kardeşim ne alakası var ne yapacağım kartı ben siz beni çok yanlış tanimissiniz yazık size
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok boş konuşuyorsun çoğu zaman
Haklısın tek ben boş bir insanım bu konuda çok haklısın

Madencilik bitcoin ile başlayan bir şey değil, siber olarak madenciliğe karşılık para birimi bitcoin ile ortaya çıktı senin akakceye girip cimriye girip orda 3.ayda bu kadar düşmüş veya incehesap şu kampanya yaptı olayının temelinde zaten veri madenciliği yatıyor,
Ben Ondan Bahsetmiyorum, Coin Madenciliği Çıkmadan ve yaygınlaşmadan Önce Kampanya Olmuyor Muydu ? Dediğinizle benim dediğimin alakası yok.
2017-2018'de ETH 200 dolara Düştüğü Zaman Gayet de Kampanya oluyordu. 2019 Kasımda 400 TL'ye 3200g Aldım. O zaman daha yeni çıkmıştı.

Anlaşıldı durum tamam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman senin adına inşallah çıkar oldu mu 😃
yok kanka gerçekten sen samimiyetsiz geliyosun yapmacık sözler bir bildiğin varmış gibi konuşuyorsun biri soru sorduğunda da altından kalkamıyorsun görüşüm bu şekilde.

yok kanka gerçekten sen samimiyetsiz geliyosun yapmacık sözler bir bildiğin varmış gibi konuşuyorsun biri soru sorduğunda da altından kalkamıyorsun görüşüm bu şekilde.
Saygım var görüşüne bu arada ben para kaybetmedim aksine 6500tl kâr edip çıktım zamanında

Hocam şu kripto paraya Allah aşkına bilgisi olmayanlar madencilik bitsin iyi olur ehehe düşsün oh yazmayın her konuya bu yorumları okumak için girmiyoruz biz bu konulara ayrıca bu pc fiyatlarını sadece mining yüzünden pahalı sananlar bu pc fiyatlarını gerçekten hak ediyor @Mehmet Yılmaz hocam şu kripto para konularında bu tür mesaj yazanlara ceza getirilsin lütfen sadece boş mesaj hiç bir katkısı yok kripto para konularına

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,352
Üyeler
184,775
Son üye
Annieee
Geri