Arama sonuçları: *

1. Shimaida

Mining gelirleri mi düştü ?

Dün NFT satışlarından dolayı blok ödülü anlık olarak 2 ETH'den 300, 80 gibi sayılara çıktı bu yüzden gelirler 1,7 katına çıkmış gibi oldu. Yani o anlık için geçerliydi. Şu an her şey olması gerektiği gibi.
  2. Shimaida

Bu Ekran karti ile mining yapilirmi

İmkansız 7-8 ayda amorti etmesi. merge süreci de var cünkü. En kötü amorti 12 ay.
  3. Shimaida

Bu Ekran karti ile mining yapilirmi

Yapılır. Ama değer mi bilmem. Günde 1,10 dolar civarı getiriyor. 20 cent elektrik. Aylık 400 TL civarı elektriği çıkılmış bir şekilde para bırakıyor.
  4. Shimaida

2060 Super ile mining başladım yardımcı olabilir misiniz?

-400 Core ver. Curve editor'den de ayarlayabilirsin. Curve Editor 206 Super yaz çıkar. +600 memory ver fan hızını yüksek tut, Power limit en düşüğe çekip kademe kademe arttırıp düzgün ayarı bul.
  5. Shimaida

hıveos kurulum ıcın yardım

Ayarlar kısmında var.
  6. Shimaida

RİG Kurulum Destek ve Tavsiye

Yani. Yaklaşık o civarlarda getiri oluyor. 4 sistem var sanırım dördü en az bir dolar verse 30x1x4=120x11 TL'den aylık 1300 TL ek gelir. İntel sistem raptoreum kazar mı bilmiyorum dene.
  7. Shimaida

Binance pool kazanç düşüşü

Çünkü öbür türlü diğer havuzlarda eşiğe ulaşmak çok uzun sürüyor. bir buçuk yıl önce bu işe tek ekran kartıyla başladığım zaman bir buçuk ayda zor aldım parayı. 30 MH'lık bir kart ile eşiğe ulaşmak çok zor. Ulaşsa bile gas feeler git gide artıyor dolar da artıyor. Ethermine'de 5 TL'lik...
  8. Shimaida

Nerden Mining Yapabilirim?

Kartın 30 MH/s veriyor, elektrik çıkılı bir şekilde 1,70 dolar civarı günlük para bırakır. Elektrik çıkılmış hali. Elektrik dahil 1,95 dolar civarı. Ben anlatamadım galiba :D Şu an uzun uzun nasıl yapılır anlatamam internete yazınca çıkıyor. Hemen hemen hepsi aynı yani bir fark yok. Hangi...
  9. Shimaida

Binance pool kazanç düşüşü

Yapabileceğin bir şey yok pool ile alakalı bir sorun. Başka havuz geç diyeceğim de tek ekran kartıyla en ideali binance pool.
  10. Shimaida

RİG Kurulum Destek ve Tavsiye

İşlemci miningi neden yapmıyorsun? Rig şeklinde iyi güzel de şu an raptoreum iyi kazanç sağlıyor. Tavsiyem bir süre daha bu şekilde devam edin. Raptoreum kazmaya başlayın.
  11. Shimaida

🔥🔥 Ethereum Uçuyor!! 4.600 Dolar

Haha aynen. Keşke düşse diyorum. Mesela 20 binde iken ortalama yine aynı kazıyordum ( değer olarak, mesela 20 dolar ama diyelmi 0.5 ethereum ) şimdi de aynı kazıyorum ( değer olarak, mesela 20 dolar ama diyelim 1 ethereum ) Şu saatten sonra da düşeceğini zannetmem YeTeD YTD yatırım tavisyesi...
  12. Shimaida

Normalde aralıkta bitecekti sonra temmuz oldu sonra 2021 in ilk çeyreğiydi sonra 2021 in mart ayı oldu sonra haziranda bitiyor dediler sonra temmuz dediler :D
  13. Shimaida

Ethereum 19 bine düştüğünde ETH GG, mining gartlar ucuzlayacak oley diyen 10 yaşındaki ergen kitle ne yapıyor şu an? Bu arada 19K'ya düştüğünde bile yine çizgisini bozmamıştı btw :)
  14. Shimaida

HALA MINING YAPILIR MI?

RVN yap gitsin. En azından üç beş cebine bir şey girer.
  15. Shimaida

RX 580 Mİ 1660 SUPER Mİ MİNİNG İÇİN DAHA MANTIKLI?

1660 Super derim.
  16. Shimaida

Etherium Yıl Sonu Ne Kadar Olur?

Yıl sonu ne kadar olacağını bilen adamın bu forumda işi ney?
  17. Shimaida

3070 Ti dalgalanması

HiveOS kullanmaktayım. LOLMiner için ısındırıyor diyorlar, e haliyle HiveOS'ta göremiyoruz bellek sıcaklıklarını o yüzden bana net veriler lazım. Şu an NBMiner 39.2 kullanmaktayım MH'lar biraz dalgalı, Watt'ta da dalgalanma var ama çok değil. Bu 3070 Ti'ın ayarını değiştirditken sonraki hali...
  18. Shimaida

Rig için vantilator önerisi

Klimalı odada çalıştırıyorum ancak kartlar arası mesafe az olduğu için bir karttan çıkan sıcak hava diğerinin arkasına vuruyor. Klima alıp buradaki havayı uzaklaştırmak. En üst tarafta başka kartlar var, bu kartlar altta kalıyor ( 3070 Ti ) Bu yüzden vantilator kullanmak istiyorum klimaya ek...
  19. Shimaida

Ethereum hakkında bilgi almak istiyorum

Kabul edilen share'lar demek. Invalid, Rejected, Accepted olmak üzere üçe ayrılırlar. Bir de Stale share var. Sana düşecek olan paylar bu gönderilen share'a göre değişiyor. Invalid ve Rejected alırsan OC ayarlarını gözden geçirmelisin.
  20. Shimaida

6k param var mining yapmayı düşünüyorum ne önerirsiniz

Ravencoin odaklı kart almanı tavsiye ederim.
Top Bottom