ZandalphoNN
80+ Bronze
Dahası
Ekran kartı fiyatları bum . Ama beni ilgilendirmez önemli olan zenginlik adımları atmam
metaverse coinler patlasa benim 2k dolar olsun 200k dolarUmarım olursun.
Hangi metaverse coinlerini aldın?metaverse coinler patlasa benim 2k dolar olsun 200k dolar
mana sand enjHangi metaverse coinlerini aldın?
Ne kadarlık aldınMiss 1800den aldığım etherleri bozabilirim artık :') sırada near gibi ekosistemleri olan coinler var diye düşünüyorum. Ytd
Enj güzel proje 1.60'tan almıştım zamanında 2 katında sattım.mana sand enj
350 dolarlık var şu an.Ne kadarlık aldın
Mining Temmuz'da bitiyordu yersen..Ethereum 19 bine düştüğünde ETH GG, mining gartlar ucuzlayacak oley diyen 10 yaşındaki ergen kitle ne yapıyor şu an? Bu arada 19K'ya düştüğünde bile yine çizgisini bozmamıştı btw
Normalde aralıkta bitecekti sonra temmuz oldu sonra 2021 in ilk çeyreğiydi sonra 2021 in mart ayı oldu sonra haziranda bitiyor dediler sonra temmuz dedilerMining Temmuz'da bitiyordu yersen..
ETH düşükken mining daha karlı oluyor ek olarak, ETH düşünce (ETH cinsinden) gelirler artıyor, dolar cinsinden gelir neredeyse sabit kalıyor, bu sayede ETH geri artana kadar kaldıklarını elinde tutunca gelirin ETH artınca katlanıyorEthereum 19 bine düştüğünde ETH GG, mining gartlar ucuzlayacak oley diyen 10 yaşındaki ergen kitle ne yapıyor şu an? Bu arada 19K'ya düştüğünde bile yine çizgisini bozmamıştı btw
Haha aynen. Keşke düşse diyorum. Mesela 20 binde iken ortalama yine aynı kazıyordum ( değer olarak, mesela 20 dolar ama diyelmi 0.5 ethereum ) şimdi de aynı kazıyorum ( değer olarak, mesela 20 dolar ama diyelim 1 ethereum ) Şu saatten sonra da düşeceğini zannetmem YeTeD YTD yatırım tavisyesi değildir 31ETH düşükken mining daha karlı oluyor ek olarak, ETH düşünce gelirler artıyor, bu sayede ETH geri artana kadar kaldıklarını elinde tutunca gelirin ETH artınca katlanıyor
Ama ETH yüksekken kazınca elindeki ETH leri satamadan ETH düşerse kazanç normalin de altında kalıyor.
Ha ben her gün kazdığım miktarı direkt satıyorum diyenler için iki durum da aynı kazancı getirir dolar cinsinden