youtube dan araştırmanı öneririm burdan uzun sürer. Binance ve binance tr hesabın olması gerek. Kartının Oc ve uv ayarlarına da youtube dan bakmining nasıl yapılıyor acaba ve hangi uygulamadan bi ücreti varmı bide rx580 8 gb ekran kartı var aylık ne kadar geliri olur
Yanlış bilgilendirmeElinde tek kart var ise uğraşmana kartın ömrünü kısaltmana hiç gerek yok vereceğin elektrik parasına yazık günah
RX 5500XT 8GB ile aylık 600 civarı kazanıyorum 70-80 TL yakıyor 1 yıldır aralıksız yapıyorum. Görüşürüz başka konuya. RX 580 8GB daha fazla kazandırır. Mining icin rehber izleyin youtube' de var.Aylık 300-400 TL kazanır hocam elektrik faturası da şiştikçe şişer ve sürekli çalışarak kartın ömrü dediğim gibi kısalıcak aylık 300-400 TL için RX 580 8 GB gibi bir kartı harcamak hata olur
Rtx 3060 laptopun 49.60 MH veriyo eth de bende yapcam gelsin .dRX 5500XT 8GB ile aylık 600 civarı kazanıyorum 70-80 TL yakıyor 1 yıldır aralıksız yapıyorum. Görüşürüz başka konuya. RX 580 8GB daha fazla kazandırır. Mining icin rehber izleyin youtube' de var.
Bilmiyorsan yorum yapma güzel kardeşimElinde tek kart var ise uğraşmana kartın ömrünü kısaltmana hiç gerek yok vereceğin elektrik parasına yazık günah