tek kartla karlı olmaz en az 4.5 tane kartın olucakki degsin tek kartla sistemini yorduguna degmez benceArkadaşlar merhaba rx5500xt 4gb asus dual ekran kartım var 2 yıldan fazla garantisi var. Mining yapmak istiyorum hala yapılır mı karlı mı ne dersiniz
Rvn Yapabilirsin.Arkadaşlar merhaba rx5500xt 4gb asus dual ekran kartım var 2 yıldan fazla garantisi var. Mining yapmak istiyorum hala yapılır mı karlı mı ne dersiniz
Kazım yapabileceğin başka bir coin eth yerine rvn kazıyorsun onu yapmak şuanki durumunda daha karlı olur diyor tek kartla mining yapılır yapılmaz değil ama bunun için doğru kart rx5500xt değil.Açıklar mısın hocam o nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Püf noktası vs. ya da tecrübenizi anlatır mısınız
Detaylı Bilgiyi Ben Veremem Sadece Kabaca Biliyorum Kripto Paraları Bu Kartla En İyi Rvn Yapılır.Biraz açıklar mısın hiç bir bilgim yok. Ayarlara youtubeden bakarım ama bilgileriniz çok değerli
Rtx 3060 gibi bir kart olsaydı yapılırdı 810tl birakiyotek kartla karlı olmaz en az 4.5 tane kartın olucakki degsin tek kartla sistemini yorduguna degmez bence
2060 nasıldırRtx 3060 gibi bir kart olsaydı yapılırdı 810tl birakiyo
2060 mining hashrate yazarak bakabilirsin günlük ve aylık kârlarini2060 nasıldır
rtx 2070 yaptım elektrik parasını bile karşılamadıRtx 3060 gibi bir kart olsaydı yapılırdı 810tl birakiyo