Arama sonuçları: *

1. B

Ethermine Nasıl Ödeme Alınır ?

Evet kötü oldu ya. Yanlış anlamadıysam artık her türlü komisyon alıyor. Otomatik atma var mı bilmiyorum cüzdana bu ay çıktı karar zaten bu ayı da ben çekmedim daha.
  2. B

Elektrik gittiğinde mining sistemimi uzaktan nasıl çalıştırabilirim?

Bios pilinin üzerinde bir numara olur. Onun aynısını arama motoruna yaz. Aynı özellikte pil çıkar.
  3. B

Veya anakartta arıza olabilir. Bios update yapılabilir. 1624029094 İhtimal dahilinde. Pil bitmiş olabilir.
  4. B

Bios pilin bitmiş olabilir.
  5. B

Yanlış anlamadıysam bu çözer
  6. B

Bios'ta Restore on AC Power Loss diye bir yer var. Benimki Asus bios ama diğerlerinde de aynı. Always on yap. Gel gitte açılır. Bir de uzaktan kontrol için uygulama kur.
  7. B

RTX 2060 İle Ne Kadar Ethereum Kasabilirim?

1660s ile su kurda ayda 900-1000 tl kazanıyorum. 80 tl de elektrik. Eth 4000dolar başındayken 1600-2000tl arasındaydi
  8. B

Aileden Habersiz Etheryum Ticareti Sorunu

Tanıdık arkadaş, akraba vs. varsa Ether'leri ona gönder. O nakite çevirip senin Papara kartına atsın. Ya da ailene söyle.
  9. B

Ethereum yükseliyor !!!

Ben Şi Cinpig ile konuştum. ondandır.
  10. B

Ethermine Yeni Ödeme Politikası

Bende tam anlamadım ama küçük yatırımcılar için yan havuz mu protokol mu öyle bir şey yayınlayıp 0.005 ETH çekim alt limiti yapacaklarmış.
  11. B

1050Tİ ile mining yapılır mı?

RVN kazmayı dene. @Banxtre hocam yapıyordu o kartla sanki
  12. B

1660S ile mining yapılır mı?

Tahmini 80TL felan çıkıyor yanlış değilsem.
  13. B

1660S ile mining yapılır mı?

29 MH ile kazıyorum.-Günlük kullanımda düşüyor- Günlük 6.3 dolar veriyor. Aylık 2000TL kazananlar var iyi bir OC ile.
  14. B

1660Ti mining değerleri iyi mi?

1660s ile 29.3 Mh alıyorum.
  15. B

Ethermine Patladı Mı ?

Özür amaçlı jest yaptılar An incident with our share validation engine caused shares to be rejected for ~30 minutes. As compensation, the mining and MEV fees on Ethermine will be lowered to 0% for 48 hours starting from the 12th of May 2021 15:30 UTC. Please accept our appologies for this...
  16. B

Mining Yaparken Hatalar Almaya Başladım?

Evet ama tekrar çöktü :/
  17. B

Açıldı. Estimate kısmı da düzeldi bende. Sorun kalmadı şu an 1620832054 Nazarım değdi server çöktü :D
  18. B

Girdim ben düzeldi şu an. Ama yarım saatlik kesinti olmuş. Estimated Earnings sıfırlanmış.
  19. B

1660 Super ile mining yapımı

Yapıyorum zaten usta canlı sonuçlar var elimde :D
  20. B

1660 Super ile mining yapımı

O zaman ben yanlış hesapladım. 3 günde 0.005 ETH kazanıyorum yaklaşık. Sen ne kadar kazanıyorsun? 1620828146 Hiç bu işlerden anlamıyorum ondan :ROFLMAO:
Top Bottom