Smtakm
80+
- Reaksiyon skoru
- 154
Oc/Uv düzgün yaparsan ömrü kısalmaz. 53 derece ile kazıyorum stabil çalışıyor.Kartın kaç ayda ortalama bozulduğu ile ilgili bir bilgi varmı acaba?
Oc/Uv düzgün yaparsan ömrü kısalmaz. 53 derece ile kazıyorum stabil çalışıyor.Kartın kaç ayda ortalama bozulduğu ile ilgili bir bilgi varmı acaba?
ben 2100 tl civarı 70 tl elektirik faturası1660 super ile aylık 1900 civarı kazanıyorum şuan.
Aylık 223 dolarO zaman ben yanlış hesapladım. 3 günde 0.005 ETH kazanıyorum yaklaşık. Sen ne kadar kazanıyorsun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hiç bu işlerden anlamıyorum ondan![]()
Baktığım siteler arasında en yakın tahmini bu site yapıyor buradan bakabilirsinO zaman ben yanlış hesapladım. 3 günde 0.005 ETH kazanıyorum yaklaşık. Sen ne kadar kazanıyorsun?
Hiç bu işlerden anlamıyorum ondan![]()
Kullanılabiliyor diye biliyorum ama henüz denemedimArkadaşlar bu mining işinde AMD ile Nvidia kartını bir arada kullanabiliyormusunuz?
EvetArkadaşlar bu mining işinde AMD ile Nvidia kartını bir arada kullanabiliyormusunuz?
Yapıyorum zaten usta canlı sonuçlar var elimdeBaktığım siteler arasında en yakın tahmini bu site yapıyor buradan bakabilirsin
![]()
Mining Calculator Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash, Monero, Kaspa and more
Find out what your expected return is depending on your hash rate and electricity cost. Find out if it's profitable to mine Bitcoin, Ethereum, Litecoin, DASH and more. Do you think you've got what it takes to join the tough world of cryptocurrency mining?www.cryptocompare.com
Kullanılabiliyor diye biliyorum ama henüz denemedim
AMD ile Nvidia kartını bir arada kullandığım mining rig im vardı kullanılıyor sıkıntı olmazArkadaşlar bu mining işinde AMD ile Nvidia kartını bir arada kullanabiliyormusunuz?
Aynen hocam 2000 i geçiyor hadi kusurati gider olsa 2000 tl para kalır çok iyişuan gelirler çok arttı yanlış hesaplamıyorsam aylık 2000tl getirisi var tek 1660superin
belleklerin hynix mi ?
Şuan ki değerlere göre 3000 den fazlaKonuyla alakasız ama 47 48mh aylık ne kadar kazandırır