32.7 mh alıyorum. Dün günlük 8 dolar gösteriyordu, bugün 6.8 değişiyor. Ethereumun fiyatına göre.Merhaba, arkadaşlar 1660s model ekran kartı ile mining yapıldığında 31.61 MH/s'a kadar çıkabiliyor. Tüm gün çalışırsa günlük ne kadar kazım yapabilir?
Tahmini 80TL felan çıkıyor yanlış değilsem.Aylık elektrik kullanımı ne kadar geliyor peki?
7 dolar civarı5600xt var bende 2-3 dolar alırsın dediler diye girişmedim ben. Ne kadar kasarım ki?
hayır o fiyat bandındaki en mantıklı kart 1660super ve evet anlık kur ile 1500 tl civarı getiriyorFiyat olarak 1660super bandında daha verimli kazım yapabilen bir kart var mıdır
elektirik giderini de çıkınca 8 dolar5600xt var bende 2-3 dolar alırsın dediler diye girişmedim ben. Ne kadar kasarım ki?
Fiyat bandı nedir yani hangi fiyattan bahsedilmişhayır o fiyat bandındaki en mantıklı kart 1660super ve evet anlık kur ile 1500 TL civarı getiriyor
1660 süper en iyisi diye biliyorum hem 31 mh ile kazıyor hemde yaklasik 78w güç tüketiyorAylık ortalama 1500tl kalıyor anladığım kadarıyla
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyat olarak 1660super bandında daha verimli kazım yapabilen bir kart var mıdır