Arama sonuçları: *

1. cengizovic

Rtx 3060 aylık 1000 tl mining

Ekran kartın ilk çıkan 3060 lardan mı? Lhr olmayan.
  2. cengizovic

Ethereum Mining kazançları hakkında

Bende 5600XT var eth kazıyorum hep 7/24 başka ne kazabilirim yanında? Yardım eder misiniz? 40.2 mh ile kazıyorum eth.
  3. cengizovic

Ethereum Mining kazançları hakkında

O nasıl oluyor? Aynı anda iki coin kazabiliyor muyuz?
  4. cengizovic

Şuan aktif 5600XT ile kazım yapan var mı?

1000 lira. 40.25 mh ile 1638920056 Ne kadar eth veriyor programdan falan bakabilir misiniz?
  5. cengizovic

Zaten öyle yapıyorum hocam. Genelde satmıyorum. Biriktiriyorum. Günlük kaç eth getiriyor size hocam? 1638912675 Güzel kazanç ben daha 3.00 dolar olduğunu görmedim. Siz kaç mh ile kazıp günlük kaç eth getiriyor paylaşır mısınız?
  6. cengizovic

Keşke eth 2.0 çıkmasaydı ya. Önceden günlük 0.00150 alırken şimdi 3te 1 ini alıyorum. Ne güzel tek kartla aylık 2500 tl alacaktım.
  7. cengizovic

Agalar 5600xt ile kazım yapan arkadaşlar var mı? Günlük kaç eth kazıyorsunuz? Değerlerimizi paylaşsak diyorum. Benim değerler biraz düşük. 40.25 mh ile kazıyorum. Günlük ortalama 0.00061-63 eth veriyor. Günlük 2.45 usd aylık 72 usd gösteriyor. Sanki baya düştü gibi.
  8. cengizovic

Windows 11 de madencilik yapılıyor mu?

Arkadaşlar windows 10 da şuan bilgisayarım madencilik yapıyor. Yarıyıl tatilinde eve geleceğim. Windows 11 üzerinden madencilik yapılıyor mu? Ethermine programları vs çalışıyor mu? Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim. Ona göre w11 geçeceğim.
  9. cengizovic

Eth kazım programı kendi kendine kapanıyor yardım

Arkadaşlar evden uzaktayım pcye kardeşim bakıyor. Hali hazırda hep madencilik açıktı. Bugün niyeyse programa girince böyle ekran geliyormuş ve herhangi bir tuşa basınca kapanıyor program. Yardımcı olur musunuz?
  10. cengizovic

14 saattir eth kazmıyor diyor ama kazıyorum?

Aynen yapacak bir şey yok. Destekten cevap bekliyorum belki bir umut kazdıklarım düşer diye. Programı aç kapa yapınca düzeldi. İlk defa böyle bir şey oldu. Bundan sonra dikkate alacağım.
  11. cengizovic

Yok hiçbir şeye dokunmadım. Zaten 15 nisandan beri tüm ayarlar aynı bu zamana kadar bir şey olmamıştı. Programı açıp kapatınca düzeldi ama 14 saati bışa mı kazdı acaba diye düşünüyorum. Ticket attım bakalım.
  12. cengizovic

Cüzdan adresi doğru kontrol ettim onu. Umarım boşa kazım yapmıyordur. Az önce destekten ticket alıp sorunu bildirdim. Bakalım ne zaman dönüş yapacaklar.
  13. cengizovic

Şöyle bir sıkıntı var. Acaba sistemsel bir sıkıntı mı arkaplanda madencilik gayet çalışıyor 14 saattir ama buraya bir türlü düşmüyor. Acaba 14 saattir boşa mı kazıyorum yardımcı olur musunuz? Şuan ki kazımda böyle elektrik, internet falan gitti diyeceğim ama yok kazıyor bakıyorum saat başı.
  14. cengizovic

Ethermine gene neyi değiştirdi?

Aga özelden yardımcı olur musun bana? Tam olarak nasıl yapacağım bilmiyorum bir sürü cüzdan seçenekleri çıkıyor.
  15. cengizovic

Ethermine gene neyi değiştirdi?

Aynen benimde kafam karıştı napmalıyım şimdi bilmiyorum
  16. cengizovic

Ethereum mu yoksa Ravencoin mi kazılmalı?

Yani genel olarak değerler biraz değişiklik gösteriyor. Şuan ravencoin kazmak mantıklı değil. Tüm sitelerde hala ethereum daha kazançlı gösteriyor. Ravencoin bitcoinin yükselmesiyle şu sıralar biraz arttı. Düştü mü tam da düşebilir. ETH kazmaya devam edin bence. Bundan 1 ay sonra falan belki...
  17. cengizovic

Ethereum mu yoksa Ravencoin mi kazılmalı?

https://2cryptocalc.com/what-to-mine-with-3060 bence geçme. Şuan için yine en iyisi ethereum olarak gözüküyor. Burada RTX 3060 için tüm coinlerin 24 saatte ki ortalama kazancını gösteriyor. Birbirine yakın bile değiller henüz yakınlaşmaya başladıklarında ravencoin kazılabilir.
  18. cengizovic

Ethereum 3066 dolar oldu

4000 dolar değil miydi zirve. Bence yükselmeye devam edecek. Bitcoini falan geçebilir.
  19. cengizovic

Etherumunda çok ciddi düşüş başladı

Ben de aynı durumdayım 3 aydır kazım yapıyorum hiç çekmedim daha. Toplu biriksin derken toplu zarardayım. Yükselse de zararımı alıp kaçsam.
  20. cengizovic

mining yapıyorum bu değer ne anlama geliyor ilk defa bu kadar yüksek gördüm

Sayfayı inceledim. 2 dakika süre içerisinde 40 mh ile ne kadar ödül alabilirim tahminen?
Top Bottom