O nasıl oluyor? Aynı anda iki coin kazabiliyor muyuz?lhr 3060 ti ile eth+alph kazıyorum ortalama 5/1 oranında fazla kazandırıyor
evet hatta 3 coin dahi kazılabiliyor ama değmeyeceğini düşündüğümden çift coin kazıyorumO nasıl oluyor? Aynı anda iki coin kazabiliyor muyuz?
Çift kazım için en iyi kart LHR'siz RTX 3080 model. Onu da bulmak çok zor.
evet hatta 3 coin dahi kazılabiliyor ama değmeyeceğini düşündüğümden çift coin kazıyorum
Bende 5600XT var eth kazıyorum hep 7/24 başka ne kazabilirim yanında? Yardım eder misiniz? 40.2 mh ile kazıyorum eth.evet dual mining var. Aslında güzel bir rehber konu açılabilir şuan 60 mh/s ile günde 2 dolar kazanabiliyorum maksimum semeriyle seksene patlıyor. Borç olmasa anında bırakacağım bu mining işlerini.
bende yeni başladım sayılır rehber olacak kadar ayrıntı bilmiyorum yoksa yapardım şuan 43mh/s eth 650mh/s alph kazıyorum güç tüketimini düşürebilirsem çok daha fazla kazandıracak ama 190w altına düşüremedim yapan ayarlarını bilen biri yardımcı olursa güzel olur aslındaevet dual mining var. Aslında güzel bir rehber konu açılabilir şuan 60 mh/s ile günde 2 dolar kazanabiliyorum maksimum semeriyle seksene patlıyor. Borç olmasa anında bırakacağım bu mining işlerini.
ooo 190watt çok fazla ama bildiğim kadarıyla amd ekran kartlarının biosuna müdahele edilerek uv yapılıyor bu da cihazı garanti dışı bırakıyor.bende yeni başladım sayılır rehber olacak kadar ayrıntı bilmiyorum yoksa yapardım şuan 43mh/s eth 450mh/s alph kazıyorum güç tüketimini düşürebilirsem çok daha fazla kazandıracak ama 190w altına düşüremedim yapan ayarlarını bilen biri yardımcı olursa güzel olur aslında
fazladan kazdığım alph 190w dan fazlasını telafi ettiği için devam ediyorum keşke bios atabilsem kart garantisiz zatenooo 190watt çok fazla ama bildiğim kadarıyla amd ekran kartlarının biosuna müdahele edilerek uv yapılıyor bu da cihazı garanti dışı bırakıyor.
ben 2 kart çalıştırıyorum üstelik ev kullanımı da fazla 600 lira geldi nedense bizim tarifeyi 1.62tl den kesmişlerdi rehber var mı bilmiyorum ben kendim araştırarak yapmıştım ama bu kanalda dual miningle ilgili videolar var işine yarar belkiBen 120 watt ile 60mh/s akazıyorum ama buna rağmen elektrik faturası 800tl geldi + aylık 60 dolar civarı kazandırıyor. Bu kazancı yükseltmezsem çok fena dara gireceğim. Bi rehber vs var mı eth+ton yada alph ile ilgili.
ocak ayı içerisinde geldiyse yarı zamlı fiyattır bizde de öyle olmuştu neyse asıl sorun bu kazançı nasıl arttırırız dual mining yaparak.fazladan kazdığım alph 190w dan fazlasını telafi ettiği için devam ediyorum keşke bios atabilsem kart garantisiz zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben 2 kart çalıştırıyorum üstelik ev kullanımı da fazla 600 lira geldi nedense bizim tarifeyi 1.62tl den kesmişlerdi rehber var mı bilmiyorum ben kendim araştırarak yapmıştım ama bu kanalda dual miningle ilgili videolar var işine yarar belki
https://alephium.herominers.com/# bu poolu kullanıyorum fee ücreti yok min ödeme 1 alph zaten lolminerın içindeki dual minerı kullanıyorumocak ayı içerisinde geldiyse yarı zamlı fiyattır bizde de öyle olmuştu neyse asıl sorun bu kazançı nasıl arttırırız dual mining yaparak.
Dual mining yapan arkadaşlar ses versin hangi poolu kullanıyorsunuz ne sıklıkta ödeme alabiliyoruz ve kazanca ne gibi etkisi oluyor.