Neler Yeni

Ethereum mu yoksa Ravencoin mi kazılmalı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Yunus Emre
Merhaba arkadaşlar bende bir adet 3 fanlı rtx 3060 var. 2-3 aydır ETH kazıyorum fakat son günlerde gelen güncellemeden dolayı falan kazım oranlarım düşüyor. Şuan benim için RVN mı kazılmalı yoksa ETH mi?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar bende bir adet 3 fanlı rtx 3060 var. 2-3 aydır ETH kazıyorum fakat son günlerde gelen güncellemeden dolayı falan kazım oranlarım düşüyor. Şuan benim için RVN mı kazılmalı yoksa ETH mi?
Duyduğuma göre RVN çok fazla artış yaşamış ancak bunlar oynar.
Bir gecede %20 değerlenir 1 saniye sonra %100 değer kaybedebilir bile.
Kısacana bu iş biraz risk işi ama ben RVN kaz derim ikisi arasından.
(Yatırım tavsiyesi değildir ve bu dediklerimdem sorumluluk almıyorum tüm sorumluluk size aittir bunlar benim şahsi düşüncelerim.)

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,735
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Şahsen bende 3060 olsa eth kazardım. Seçim sizin (ytd)

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Cengiz Han

bence geçme. Şuan için yine en iyisi ethereum olarak gözüküyor. Burada RTX 3060 için tüm coinlerin 24 saatte ki ortalama kazancını gösteriyor. Birbirine yakın bile değiller henüz yakınlaşmaya başladıklarında ravencoin kazılabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Yunus Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bence geçme. Şuan için yine en iyisi ethereum olarak gözüküyor. Burada RTX 3060 için tüm coinlerin 24 saatte ki ortalama kazancını gösteriyor. Birbirine yakın bile değiller henüz yakınlaşmaya başladıklarında ravencoin kazılabilir.

Ben bu siteden bakıp söylüyordum burası güvenilir değil midir?

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Cengiz Han

Ben bu siteden bakıp söylüyordum burası güvenilir değil midir?
Yani genel olarak değerler biraz değişiklik gösteriyor. Şuan ravencoin kazmak mantıklı değil. Tüm sitelerde hala ethereum daha kazançlı gösteriyor. Ravencoin bitcoinin yükselmesiyle şu sıralar biraz arttı. Düştü mü tam da düşebilir. ETH kazmaya devam edin bence. Bundan 1 ay sonra falan belki değişirse farklı coin kazılabilir.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,440
İsim
Diyarhan
%10 değer kazanması bile kazıma etki ediyor. Eth en güvenilir 2. Coindir ve piyasada en çok kazandıran (itler dışında) coinlerdendir.

Top Bottom