Arama sonuçları: *

1. ugo.

Minex partner güvenilir mi?

Rica ederim, amacım kesinlikle yöneltici yorumlar yapmak değil bunu dikkate alarak okuyunuz! Ben sizin yerinizde olsam böyle bir platforma büyük bir para bağlamazdım. Şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun, bol kazançlar dilerim.
  2. ugo.

Minex partner güvenilir mi?

Bulut madencilik bana göre çok saçma bir şey spot yatırım ile aynı şey nerdeyse sadece olası durumlarda zararın yok sadece gelir elde ediyorsun. Güzel bir para kazanmak için güzel bir para bağlaman gerekiyor, o da bu platforma bağlanır mı bilmiyorum. Sosyal Medya v.b. yerlerden gördüğüme göre...
  3. ugo.

Öneri Coinlere nasıl girebilirim hiç bilgim yok

Ben de teşekkür ederim gerçekten güzel dilin için, aynen senin de söylediğin gibi arkadaşa hepsini belirttim zaten siz de çok güzel bir şekilde açıklamışsınız. Umarım her şey kendi istediği gibi olur. Tekrardan bol kazançlar.
  4. ugo.

Katılıyorum kesinlikle, ayrıca uygunsuz bir zaman asla değil hatta ederinin çok altında olan metaverse coinleri var şu an. Fiyatlar aşırı uygun, alım fırsatı adeta. Hocam ben tavsiye vermiyorum ki zaten :D Sadece amacım bilgilendirmek, ayrıca scamlara çok dikkat etmesini, hangi...
  5. ugo.

Bence yanlış yönlendirme yapmamalısın, orkun ışıtmak'ın hangisi milyoner videosunu izleyebilirsin. Çocuğun başlangıç bütçesi 1000 TL ve şu an elindeki para net 170k dolar. En kötü 5-6 ay bu işi öğrenip sadece ön satışlara katılsa 100 dolar bir ön satıştaki coine atip 20 katında çekse(ön satış...
  6. ugo.

Örnek verdim sadece, arkadaş daha çok yeni hocam. Zaten kendini geliştirip para kazandığı zaman, huobi'den başka ön satış platformları da öğrenir.
  7. ugo.

Binance'dan almanı öneririm. Biraz kendi paranın üstüne kar yapmaya başla binancede sonra diğer dediklerime geçersin. Bu arada binance en güvenilir borsa olduğu için orayı öneriyorum. Nedir bu gate.io: Gate.io hiçbir crypto para borsasına girmeden coinin ilk girdiği borsadir ve önden alım...
  8. ugo.

Köşeye bir miktar para bırakman senin için iyi olur hiçbir zaman all in girilmez. Biraz grafik öğrenmen gerekiyor, çünkü ne zaman çıkıp ne zaman düşeceğini anca o zaman yorumlayabilirsin(Kesin diyemeyiz ama en azından kafanda oturur, bilgili olursun. Nerede alıp satacağını bilirsin.) soruna da...
  9. ugo.

RX 5500 XT 8 GB aylık tahmini ne kadar kazandırır?

Başlıkta da yazdığı gibi RX 5500 XT 8 GB aylık tahmini ne kadar kazandırır? Tüm ayarlarını yapsak, ve her gün çalışsa.
  10. ugo.

Dogecoin perşembe günü yükselirmi

Yok hocam baya yatırmadım, baya güzel yorumlar geldi 500 atmıştım o da düştüğüyle kaldı iyi ki sağlam atmamışım bozup 230k’dan 1kBtc aldım şu an 263k 11.000₺‘Den de 1k ethereum aldım. 11.450₺ şu an kardayim, bir daha da öyle bilinmeyen altcoinlere fazla girmem, benden bahsetmiyorsanız pardon.
  11. ugo.

DogeCoin tam şu an da yüklü miktar yatırım yapmak mantıklı mı?

Attım 500. Bakalım ne olacak.
  12. ugo.

Öneriler için teşekkürler.
  13. ugo.

Benim için sorun değil aşağılanmış hissetmem sıkıntı yok para var ki çar çur ediyorum :D Saçmaysa kızgın atıp geçseydin keşke.
  14. ugo.

Giden 2-3 k olur hocam eskiden çok kumar oynuyordum. Biliyorum yani bir anlık çıkışları ve batışları, riski önemli değil. Yaşamamız bile bir risk. Önemli olan kar yaptırması.
  15. ugo.

Peki aşırı yüklü girmeyip, 3 veya 5K atsam bir faydası olur mu, yoksa aksine yine mi zararlı çıkabilirim?
  16. ugo.

Neden ölü? Dün akşam abdullah abi tam bu saatlerde yatırım yaptı ve sabaha kadar 800 kat arttı diye biliyorum.
  17. ugo.

Arkadaşlar acil cevap lazım, mantıklı mı? Düşer mi, zarar ettirir mi bunları merak ediyorum. Baya yüklü gireceğim. @Abdullah Hacıgül
Top Bottom