Neler Yeni

Minex partner güvenilir mi?

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Bulut madencilik bana göre çok saçma bir şey spot yatırım ile aynı şey nerdeyse sadece olası durumlarda zararın yok sadece gelir elde ediyorsun. Güzel bir para kazanmak için güzel bir para bağlaman gerekiyor, o da bu platforma bağlanır mı bilmiyorum. Sosyal Medya v.b. yerlerden gördüğüme göre güvenilir deniyor ama iyice araştırmanı tavsiye ederim.

=Geralt of Rivia=

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
cihan
İlgilendiği Kategoriler
TEKNONOJİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bulut madencilik bana göre çok saçma bir şey spot yatırım ile aynı şey nerdeyse sadece olası durumlarda zararın yok sadece gelir elde ediyorsun. Güzel bir para kazanmak için güzel bir para bağlaman gerekiyor, o da bu platforma bağlanır mı bilmiyorum. Sosyal Medya v.b. yerlerden gördüğüme göre güvenilir deniyor ama iyice araştırmanı tavsiye ederim.
İyice araştırdım ve güvenilir gibi geldi iyi bir para bağlamayı düşünüyorum forumda bir sorayım dedim.
Cevap verdiğiniz için teşekkürler.

• Beğen
Reaksiyonlar: ugo.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
İyice araştırdım ve güvenilir gibi geldi iyi bir para bağlamayı düşünüyorum forumda bir sorayım dedim.
Cevap verdiğiniz için teşekkürler.
Rica ederim, amacım kesinlikle yöneltici yorumlar yapmak değil bunu dikkate alarak okuyunuz!
Ben sizin yerinizde olsam böyle bir platforma büyük bir para bağlamazdım. Şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun, bol kazançlar dilerim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Cengiz Akbulut
tek bir sisteme yüklü yatırım yapmak yerine, birden fazla sisteme ayrı ayrı yatırım yapmanı öneririm. riski dağıtmış olursun. minex partner gibi güven veren birkaç yatırım sistemi mevcut aşağıda referanslı linklerini bırakıyorum, gir incele ama yinede seni üzecek yüksek meblağlar yatırmamanı tavsiye ederim. az gelsin öz gelsin, batarsa da can yakmasın...

ARBICATOR
DOFICAPITAL

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
mehmet kemal
bulut madeninde tek 1 şirket güvenilir o hariç hepsinden uzak dur oda bu değil ismini unuttum 10 yıllık şirket nerdeyse 5 6 yıldırda madenciler.
bunlara nazaran daha az veriyor ama garanti çünkü ismini unuttum araştır bulursun

Top Bottom