Arama sonuçları: *

1. İ

Technopat sosyal neden kötü

Bu tarz üyeleri sahiplenmemeliyiz. Burda hata yapıyoruz.
  2. İ

Artık bilerek yaptığınızı düşünüyorum.
  3. İ

O konuyu bu forumda açsa daha beter cevaplar alırdı.
  4. İ

https://www.technopat.net/sosyal/konu/opera-gx-virueslue-degil.3885034/ Bu konuya bak ondan sonra bunu de.
  5. İ

https://www.technopat.net/sosyal/konu/opera-gx-virueslue-degil.3885034/ Pek de haksız değiller. 1755334958 Reis bu yazım nedir? Sonra "neden bana yazım kurallarına uymayan mesaj uyarısı verdiler" diye ağlıyorsunuz.
  6. İ

Opera GX virüslü diyen yok zaten?
  7. İ

İlk editim nasıl olmuş?

Telefon için Alight Motion, bilgisayar için After Effect kullanabilirsin. Capcut'ta ücretsiz bir şey kalmadı ve Pro'su o parayı asla hak etmiyor.
  8. İ

İlk editim nasıl olmuş?

Hocam başlar güzelde bu shakeler olmamış. Ayrıca uzun videolar tutmaz Youtube Shorts'ta yapın bu videoları.
  9. İ

Google deprem uyarısı alan var mı?

Merkezi Balıkesir. 6.2 şiddetinde. İstanbul'da şiddetli hissettim herkese geçmiş olsun.
  10. İ

Discord telefona nasıl indirilir?

Android mi IOS mu?
  11. İ

Telefonuma gelen doğrulama koduna başka biri ulaştı ?

Yeni hesap açarak yapıyorlar. Sanırım doğrulama koduna gerek yok yeni hesap açarken.
  12. İ

Telefonuma gelen doğrulama koduna başka biri ulaştı ?

Discord'da açık var herkesin telefon numarası başka hesaba ekleniyor. Bunu hesabınıza girerek değil yeni hesap açarak yapıyorlar.
  13. İ

Discord kapalı olmasına rağmen bana mesaj gönderdi

Bu aralar açık var herkesin hesabında ki telefon numarası başka hesaba ekleniyor. Bunu hesaba girerek değil yeni hesap açarak yapıyorlar. Çözüm basit: Telefon numarası ile şifremi unuttum yapıp yeni açılan hesaba girin, o hesaptan telefon numarasını kaldırıp hesabı silin, kendi hesabınıza...
  14. İ

16 yaş altına sosyal medya yasağına youtube dahilmi?

Nasıl uygulanacak? Amerika'da Tiktok 20 saat yasaklanmıştı ve o sürede bir Amerika'lı yurtdışında bile olsa Tiktok'a giremiyordu. Hatta telefonunun yazılımını değiştirse bile. Bizde ise erişim engelinini delmek aşırı kolay. TC kimlik doğrulaması istese bile işe yaramaz VPN ile gidersin başka bir...
  15. İ

YouTube Çocuk Kitle Problemi

Youtube Shorts'ta içerik üretiyorsan bunlara katlanmak zorundasın.
  16. İ

Telefona DC indirme yolu var mı?

Ozaman indiremezsin. IOS kapalı kutu hiçbirşey yapmana izin vermiyor.
  17. İ

Telefona DC indirme yolu var mı?

Aurora Store'da yok ordan bile kaldırmışlar. Huawei AppGallery'de halen var nedense. Ordan indirmiştim ben.
  18. İ

Technopat vs Techolay

Techolay güzel forum. Yazım denetimi konusunda çok fazla katı değiller ilk başta girdiğim zamanlarda büyük yazım hataları yapıyordum ona rağmen ilk uyarıda 10 dakika 2. uyarıda 30 dakika zaman aşımı aldım. 10 bin üye olmasına rağmen aktiflik oldukça iyi. Cevapsız konu çok az var.
  19. İ

🚨 TİKTOK'UN DA KAPATILMASI AN MESELESİ! 🔥

İnsanların sırf bir platformu sevmediği için yasaklanmasını doğru bulmalarını anlayamıyorum. Konunun mesajları hep 'Çok iyi olur, yasaklansın', 'İlk defa doğru bir karar' gibi şeyler. Sen uygulamaların yasaklanmasını savunduğun sürece, bu yasaklar senin kullandığın, sevdiğin uygulamaları da...
  20. İ

alttaki video gibi nasıl edit yapabılırım

Capcut ile çok mümkün değil malesef. Mobilde Alight Motion ile, Bilgisayarda After Effects ile yapılabilir.
Geri