Arama sonuçları: *

1. İ

YouTube Çocuk Kitle Problemi

Youtube Shorts'ta içerik üretiyorsan bunlara katlanmak zorundasın.
  2. İ

Telefona DC indirme yolu var mı?

Ozaman indiremezsin. IOS kapalı kutu hiçbirşey yapmana izin vermiyor.
  3. İ

Telefona DC indirme yolu var mı?

Aurora Store'da yok ordan bile kaldırmışlar. Huawei AppGallery'de halen var nedense. Ordan indirmiştim ben.
  4. İ

Technopat vs Techolay

Techolay güzel forum. Yazım denetimi konusunda çok fazla katı değiller ilk başta girdiğim zamanlarda büyük yazım hataları yapıyordum ona rağmen ilk uyarıda 10 dakika 2. uyarıda 30 dakika zaman aşımı aldım. 10 bin üye olmasına rağmen aktiflik oldukça iyi. Cevapsız konu çok az var.
  5. İ

🚨 TİKTOK'UN DA KAPATILMASI AN MESELESİ! 🔥

İnsanların sırf bir platformu sevmediği için yasaklanmasını doğru bulmalarını anlayamıyorum. Konunun mesajları hep 'Çok iyi olur, yasaklansın', 'İlk defa doğru bir karar' gibi şeyler. Sen uygulamaların yasaklanmasını savunduğun sürece, bu yasaklar senin kullandığın, sevdiğin uygulamaları da...
  6. İ

alttaki video gibi nasıl edit yapabılırım

Capcut ile çok mümkün değil malesef. Mobilde Alight Motion ile, Bilgisayarda After Effects ile yapılabilir.
  7. İ

Discord Ticket Açınca Herkes mi Görüyor

Ticket Tool botundan bahsediyorsunuz galiba hayır sadece sen ve yetkililer görüyor açtığın ticketı.
  8. İ

Bu scam mi yoksa nedir?

Bu tarz kanallar kendini mrbeast olarak tanıtıp dolandırıcılık yapıyor. Kanaldan engelle gitsin yorum yazamasın.
  9. İ

Chrome' da Youtube Video Kapakları Yüklenmiyor

Evet ondan kaynaklanıyormuş. Yardımın için teşekkürler.
  10. İ

Chrome' da Youtube Video Kapakları Yüklenmiyor

Youtube' da bazı videoların kapak fotoğrafı yüklenmiyor. Bu bügünden itibaren olmaya başladı. Misrocoft edgede böyle bir problem yok ancak google chromedan youtubea girince dediğim gibi bazı videoların kapak fotoğrafları yüklenmiyor. Bana yardım edebilirmisiniz?
Top Bottom