- Reaksiyon skoru
- 753
Discordu nerden indirebilirim?
apkDiscordu nerden indirebilirim?
Android mi IOS mu?Discordu nerden indirebilirim?
2 iOS 1 AndroidAndroid mi IOS mu?
Androidi buldum iosu bulamadimapk
ios ise bir fikrim yok ama storedan ülke değiştirerek felan ?
2 iOS 1 Androidİ
Android için xapk indireceksin ios için bölge değiştirilmiş hesaba ihtiyacın var2 iOS 1 Android
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Androidi buldum iosu bulamadim
Warp ile 1.1.1.1 yap sonra aptoide indir ordanandroide nasıl indiriliyor
Bu kadar uğraşmanıza gerek yok arkadaşlar internette xapksı var onu indirin daha sonra xapk kurucu indirin Bitti gitti aptoide kendi uygulamasını kurmanız istiyor uğraşmayın yazıkWarp ile 1.1.1.1 yap sonra aptoide indir ordan
Aptoide ne? Hiç bilgim yok, Play Store'da çıkmıyor.Warp ile 1.1.1.1 yap sonra aptoide indir ordan
XAPK Installer'ı buldum Play Store'da peki Discord'un güvenilir .xapk formunu nerden bulabilirim?Bu kadar uğraşmanıza gerek yok arkadaşlar internette xapksı var onu indirin daha sonra xapk kurucu indirin Bitti gitti aptoide kendi uygulamasını kurmanız istiyor uğraşmayın yazık
Aptoide ne? Hiç bilgim yok, Play Store'da çıkmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
XAPK Installer'ı buldum Play Store'da peki Discord'un güvenilir .xapk formunu nerden bulabilirim?
APKPure'dan herhangi bir şey hiç indirmediğimden bilmiyorum ve böyle tıklayabileceği bir sürü yer olan sitelerde yanlış bir şey yapmak istemediğimden soruyorumda, ''Get APK on Telegram'''a mı basmam lazım?![]()
Android İndirme için Discord APK
Android için Discord en son sürüme APK indir. Neşe ve Oyun Dolu Grup Sohbetiapkpure.com
Apkpure sistem değiştirmiş 1 saniye telegram gitmeye gerek yokAPKPure'dan herhangi bir şey hiç indirmediğimden bilmiyorum ve böyle tıklayabileceği bir sürü yer olan sitelerde yanlış bir şey yapmak istemediğimden soruyorumda, ''Get APK on Telegram'''a mı basmam lazım?
Discorda kimse kalmamış boşuna giridmApkpure sistem değiştirmiş 1 saniye telegram gitmeye gerek yok
![]()
Download Discord - Chat for Gamers v208.17 APK for Android
Discord is the only cross-platform voice and text chat app designed specifically for gamers. With the Discord Android app you can stay connected to allapkvision.org