İlk editim nasıl olmuş?

yok hocam sıkıntı yok eleştiriye ihtiyacım var zaten. capcut pc kullandım ücretsiz diye ama adamlar herşeye para istemeye başlamışlar davinci geçicem o yüzden. eleştiri için teşekküürler tekrardan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arayüzü nasıl hocam. Bide ücretli mi?
ücretli ama crack indirebilirsiniz opsiyonel. anime editlerinden tutun noname valorant editorlere, hepsi ae kullaniyor. bu arada capcuta gore yine iyi ancak bu tarz editlerde capcuttan uzak durmanizda fayda var. capcutu sadece klipleri ayarlamak icin kullaniyorum ben.

Müzik seçimi dışında gayet iyi bence. Eline emeğine sağlık hocam.
çok teşekkürler hocam. aklıma ilk bu geldi o yüzdn yaptım ama daha güzel müzikler seçebilirim

ücretli ama crack indirebilirsiniz opsiyonel. anime editlerinden tutun noname valorant editorlere, hepsi ae kullaniyor. bu arada capcuta gore yine iyi ancak bu tarz editlerde capcuttan uzak durmanizda fayda var. capcutu sadece klipleri ayarlamak icin kullaniyorum ben.
çok saolun hocam crack biraz sakıncalı ama bakarız bi yoluna

Hocalarım sa,
geçen arkadaşlarla eğlencesine edit yapalım dedik.
Baktık bir şeyler çıkıyor yt ye yükledim.
İlk defa deniyorum bu arada sizin fikirlerinizi almak istedim :D
Kapak fotoğrafı dahil tek başıma yaptım. Eleştiri yapabilirseniz iyi olur
Hocam başlar güzelde bu shakeler olmamış. Ayrıca uzun videolar tutmaz Youtube Shorts'ta yapın bu videoları.

çok teşekkürler hocam. aklıma ilk bu geldi o yüzdn yaptım ama daha güzel müzikler seçebilirim

çok saolun hocam crack biraz sakıncalı ama bakarız bi yoluna
mobile tarafinda alight motionda var ilgilenirseniz. biraz karisik gozukuyor ama kendimden biliyorum bir yerini ogrenince diger yerini kesfetmek eglenceli geliyor ve ustune koyarak hayal gucunuzle yaptiginiz hersey sizi dahada motive ediyor. eve gidince bende yukleyeyim bak benide motive ettin :)

mobile tarafinda alight motionda var ilgilenirseniz. biraz karisik gozukuyor ama kendimden biliyorum bir yerini ogrenince diger yerini kesfetmek eglenceli geliyor ve ustune koyarak hayal gucunuzle yaptiginiz hersey sizi dahada motive ediyor. eve gidince bende yukleyeyim bak benide motive ettin :)
pc için bakıyorum ama mobile geçersem aklımda bulunsun. teşekkürler hocam

Hocam başlar güzelde bu shakeler olmamış. Ayrıca uzun videolar tutmaz Youtube Shorts'ta yapın bu videoları.
ne deseniz haklısınız hocam. capcuttaki beleş efektlerden bunlar vardı. program değiştireceğim daha iyisini yapabilirim

tamam hocam o zaman sizin adresiniz ae bence, basarilar iyi akşamlar.
çok teşekkürler hocam yardım için. İyi forumlar:peepokalp:

ne deseniz haklısınız hocam. capcuttaki beleş efektlerden bunlar vardı. program değiştireceğim daha iyisini yapabilirim
Telefon için Alight Motion, bilgisayar için After Effect kullanabilirsin. Capcut'ta ücretsiz bir şey kalmadı ve Pro'su o parayı asla hak etmiyor.

Edit güzel ama insanlar sevmeyebilir.Biraz daha hızlı olabilir çok ağır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,612
Üyeler
183,145
Son üye
finbye10
Geri