İlk editim nasıl olmuş?

Akman55

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
512
Hocalarım sa,
geçen arkadaşlarla eğlencesine edit yapalım dedik.
Baktık bir şeyler çıkıyor yt ye yükledim.
İlk defa deniyorum bu arada sizin fikirlerinizi almak istedim :D
Kapak fotoğrafı dahil tek başıma yaptım. Eleştiri yapabilirseniz iyi olur

kardom az daha müzik sesini aç sağırlar da duysun ve biraz dana renk eklersen sağlıklı olanları epilepktik şoka sokma yolunda emin adımlarla ilerlersin. güzel fakat kardom renklerle çok oynama ayriyeten de müzikleri bu kadar yüksek sesle yapma vurduğun yerlerde silah sesi duyulsun ve bıçağı salladığında kardom havalı bir ses koysan tadından yenmez.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
kardom az daha müzik sesini aç sağırlar da duysun ve biraz dana renk eklersen sağlıklı olanları epilepktik şoka sokma yolunda emin adımlarla ilerlersin. güzel fakat kardom renklerle çok oynama ayriyeten de müzikleri bu kadar yüksek sesle yapma vurduğun yerlerde silah sesi duyulsun ve bıçağı salladığında kardom havalı bir ses koysan tadından yenmez.
hocam saolun mesaj için capcuttan yapayım dedim her şeye pro istiyorlar bende boş durmasın diye saçma saçma efektler ekledim garip durdu biraz :)

Geliştirirsen güzel yerlere gidebilrisin

Hocalarım sa,
renk ayarı yapılarbilir, shake yerine vuruşdan sonra anlık slow motion girebilir. 60fps yapılabilir. Ama genel olarak başarılı buldum eline sağlık.

renk ayarı yapılarbilir, shake yerine vuruşdan sonra anlık slow motion girebilir. 60fps yapılabilir. Ama genel olarak başarılı buldum eline sağlık.
teşekkürler hocam program değiştireceğim belki daha iyi iş çıkabilir

hocam akicilik icin daha kaliteli shakeler ekleyin insanlar dusunemesin dusundugu an sıkılır. editteki hareketlilik akiciligi saglayan unsurlardandir ve bu editte eksik olanda bu. hareketliligi saagladiktan sonrada motion blur eklemeyi unutma ve gereksiz transformation koymaktan vazgec cirkin duruyor.
hangi program
ucretsizmi indirdin
bu elestiri altinda bu 2 soru yersiz gibi gelebilir ama cevaplarsan sevinirim:)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

simdi okudum cok fazla zaman
kipi yazim yanlisi var birde biraz sert olmus elestiri tadinda yazdim

hocam akicilik icin daha kaliteli shakeler ekleyin insanlar dusunemesin dusundugu an sıkılır. editteki hareketlilik akiciligi saglayan unsurlardandir ve bu editte eksik olanda bu. hareketliligi saagladiktan sonrada motion blur eklemeyi unutma ve gereksiz transformation koymaktan vazgec cirkin duruyor.
hangi program
ucretsizmi indirdin
bu elestiri altinda bu 2 soru yersiz gibi gelebilir ama cevaplarsan sevinirim:)

simdi okudum cok fazla zaman
kipi yazim yanlisi var birde biraz sert olmus elestiri tadinda yazdim
yok hocam sıkıntı yok eleştiriye ihtiyacım var zaten. capcut pc kullandım ücretsiz diye ama adamlar herşeye para istemeye başlamışlar davinci geçicem o yüzden. eleştiri için teşekküürler tekrardan

Ben bi aralar after effects üzerinden futbol editleri yapıyodum. Oldukça profesyonel ve güzel bir program fakat öğrenmek 2-3 haftanı alır.
Arayüzü nasıl hocam. Bide ücretli mi?

Evet ücretli. Aylık para ödüyorsun. ytde bir sürü after effects dersleri var istersen göz atabilirsin.

Hocalarım sa,
Müzik seçimi dışında gayet iyi bence. Eline emeğine sağlık hocam.

Geri