Opera gibi bir firmanın browser inde virüs olmayacağı için dalga geçmişlerdir.technophat da konu alkalı konuşmuyo dalga geçiliyo opera gx vürsüz dedim totalde taradım yoktu bişey adamlar teşkürler yerine dalga geçiyo bunun nedenini bilen varmı
yıllardır kullanırım yazım kuralları konusunda gerçekten katılar onun haricinde arkadaşın da dediği gibi opera firmasından sorunsuz bir şey yapacağını görmedim pek.technophat da konu alkalı konuşmuyo dalga geçiliyo opera gx vürsüz dedim totalde taradım yoktu bişey adamlar teşkürler yerine dalga geçiyo bunun nedenini bilen varmı
Opera GX virüslü diyen yok zaten?technophat da konu alkalı konuşmuyo dalga geçiliyo opera gx vürsüz dedim totalde taradım yoktu bişey adamlar teşkürler yerine dalga geçiyo bunun nedenini bilen varmı
Mesajımı düzenleyecektim ''lütfen''i uygunsuz kelime olarak görüyortechnophat da konu alkalı konuşmuyo dalga geçiliyo opera gx vürsüz dedim totalde taradım yoktu bişey adamlar teşkürler yerine dalga geçiyo bunun nedenini bilen varmı
Reis bu yazım nedir? Sonra "neden bana yazım kurallarına uymayan mesaj uyarısı verdiler" diye ağlıyorsunuz.harbi lan resim koyuyorum yazım kuralına uymuyan mesajdan ben yedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yaz google la
Onlar kendilerini en iyisi olarak gördüğü için yapacak bir şey yoktechnophat da konu alkalı konuşmuyo dalga geçiliyo opera gx vürsüz dedim totalde taradım yoktu bişey adamlar teşkürler yerine dalga geçiyo bunun nedenini bilen varmı