Technopat sosyal neden kötü

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
technophat da konu alkalı konuşmuyo dalga geçiliyo opera gx vürsüz dedim totalde taradım yoktu bişey adamlar teşkürler yerine dalga geçiyo bunun nedenini bilen varmı
Opera gibi bir firmanın browser inde virüs olmayacağı için dalga geçmişlerdir.

yok alkası yok internetenereden indirdiği belii olmayan opera gx lerle virüslü diyo lardı ondan açtım konuyo zaten technıphat berbat moderasyon var

technophat da konu alkalı konuşmuyo dalga geçiliyo opera gx vürsüz dedim totalde taradım yoktu bişey adamlar teşkürler yerine dalga geçiyo bunun nedenini bilen varmı
yıllardır kullanırım yazım kuralları konusunda gerçekten katılar onun haricinde arkadaşın da dediği gibi opera firmasından sorunsuz bir şey yapacağını görmedim pek.

harbi lan resim koyuyorum yazım kuralına uymuyan mesajdan ben yedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yaz google la

Yeşil forum üyelerinin terminasyon işlemi uygulanmadan hemen önce gördükleri
(Hemen sonra kellesinde 50 kalibre patlayacak)
1755334601454.webp

Mesajımı düzenleyecektim ''lütfen''i uygunsuz kelime olarak görüyor

Buranın sıcak fırsatlar bölümü dışında kimse aktif değil bir sorun için destek arıyorsun kimsenin bilgisi yok, Kötü olması hangi konuyla ilgili onu tartışmak lazım.

harbi resim yazım kuralarına uymuyo muş

techno phat aktif moderas yon berbat donanım net forum düzgün ama adamyok fırsat dışında

Pek de haksız değiller.

harbi lan resim koyuyorum yazım kuralına uymuyan mesajdan ben yedim

yaz google la
Reis bu yazım nedir? Sonra "neden bana yazım kurallarına uymayan mesaj uyarısı verdiler" diye ağlıyorsunuz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri