Arama sonuçları: *

1. Emre Zengin

6 yil once kapanan facebook hesabi acilabilirmi

2016-2017 gibi hesabımı uçurmuştum sanırım.
  2. Emre Zengin

6 yil once kapanan facebook hesabi acilabilirmi

Bende seneler önce yaş doğrulamasıyla ilgili bir şey yapmıştım ve hesabım kapanmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam açılması için kimlik doğrulaması istemişti. Şimdi aynı e postayı şifreyi unuttum kısmına girince artık hesap bulunmuyor. Kurtarılacağını zannetmiyorum.
  3. Emre Zengin

youtube aşırı kasmaya başladı

Reklam engelleyici kullanıyorsan devre dışı bırak.
  4. Emre Zengin

Telefon numaramdan bilgilerime ulaşıldı

Para falan istiyorlarsa sakın hiçbir şey yapma. Karakola git mesajları göster. Adamın IBAN'ı telefon numarası da falan da vermiş sende. Belki adamı bulurlar. Bu bilgilerle sana bir şey yapamaz.
  5. Emre Zengin

18 yaş altı e-devlet şifresi alabilir mi?

Direk gidip alıyorsun hocam. Bekleme gibi bir durum söz konusu değil. Önemli değil.
  6. Emre Zengin

18 yaş altı e-devlet şifresi alabilir mi?

18 yaşından küçük isen alabilirsin. Veliye gerek yok. PTT'ye gidip alacaksın. Yanına bozuk parada al.
  7. Emre Zengin

Discord Nitro hediyesi gelmiş.

Öyle yaptım, spam bildirip engelledim.
  8. Emre Zengin

Haklısınız hocam Discord kullanmıyorum girersem 2-3 ayda bir giriyorum. Tıklamadım hocam. Tıklamadım hocam. Bende çok şüphelendim, Discord kullanmıyorum böyle mesaj gelince konu açma gereği duydum.
  9. Emre Zengin

Tamamdır hocam ben de şüphelendim birden görünce.
  10. Emre Zengin

Merhaba arkadaşlar az önce Discord'a girdim ve böyle bir şey gördüm, bunda bir yanlışlık yok dimi?
  11. Emre Zengin

[ASILSIZ] Facebook'daki Comnet grubuna itibar etmeyin!

Ramazan Selçik'in hesabı orjinal bulması gerek. Çünkü Donanım Arşivinin Facebook grubuna üyeydi. Oradan Comnet grubunu açtılar. Çünkü 20 Ocak 2021 de bana Comnet grubuna katılmam için özelden mesaj atmıştı. Arkadaşlık isteği de göndermişti. Bulut Helvacıoğlu da Comnet yetkilisiydi yanlış...
  12. Emre Zengin

Youtube Premium'a Gelecek Olan Zam

Papara kartın varsa aylık 15 TL vereceksin. Kartında 30 TL olucak 15 TL'sini iade edecek.
  13. Emre Zengin

Facebook 10 yıllık hesap geri alma

Belki bir telefon numarası kaydetmiş olabilirsin. Öyle dene istersen.
  14. Emre Zengin

Technopata giremiyorum

https://forum.donanimarsivi.com/konu/technopat-coektue-mue.594494/
  15. Emre Zengin

Technopat foruma neler oluyor?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/techonopat-coektuemue.594494/page-3#post-5774298
  16. Emre Zengin

Technopat konu açamıyorum

Oradaki forum moderatörlerinin burnu havada. Aylar önce bir tane adamın bilgisayarında problem vardı. Sorunun çözümünü kesin olarak yazdım. Moderatör gitmiş benim mesajımı silmiş, yazdığımı yazmış :D
  17. Emre Zengin

Telegrama pc üzerinden girebiliyo muyum yardım eder misiniz

https://desktop.telegram.org/
Top Bottom