Bende seneler önce yaş doğrulamasıyla ilgili bir şey yapmıştım ve hesabım kapanmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam açılması için kimlik doğrulaması istemişti. Şimdi aynı e postayı şifreyi unuttum kısmına girince artık hesap bulunmuyor. Kurtarılacağını zannetmiyorum.
Para falan istiyorlarsa sakın hiçbir şey yapma. Karakola git mesajları göster. Adamın IBAN'ı telefon numarası da falan da vermiş sende. Belki adamı bulurlar. Bu bilgilerle sana bir şey yapamaz.
Haklısınız hocam Discord kullanmıyorum girersem 2-3 ayda bir giriyorum.
Tıklamadım hocam.
Tıklamadım hocam.
Bende çok şüphelendim, Discord kullanmıyorum böyle mesaj gelince konu açma gereği duydum.
Ramazan Selçik'in hesabı orjinal bulması gerek. Çünkü Donanım Arşivinin Facebook grubuna üyeydi. Oradan Comnet grubunu açtılar. Çünkü 20 Ocak 2021 de bana Comnet grubuna katılmam için özelden mesaj atmıştı. Arkadaşlık isteği de göndermişti. Bulut Helvacıoğlu da Comnet yetkilisiydi yanlış...
Oradaki forum moderatörlerinin burnu havada. Aylar önce bir tane adamın bilgisayarında problem vardı. Sorunun çözümünü kesin olarak yazdım. Moderatör gitmiş benim mesajımı silmiş, yazdığımı yazmış :D