Discord Nitro hediyesi gelmiş.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
22
Reaksiyon skoru
8,348
Merhaba arkadaşlar az önce Discord'a girdim ve böyle bir şey gördüm, bunda bir yanlışlık yok dimi?
Ekran Görüntüsü (188).png

Merhaba arkadaşlar az önce Discord'a girdim ve böyle bir şey gördüm, bunda bir yanlışlık yok dimi?Alıntıyı görüntüle
Hem gerçek olsa accept yazmazdı , türkçe olarak hediyeyi al tarzı bir şey yazardı tamamen fake zaten mesajın geldiği yer bile discorda ait değil , hem discord sana niye mesaj atsın böyle birsey olsa.

Tıklama sakın fake

Hem gerçek olsa accept yazmazdı , türkçe olarak hediyeyi al tarzı bir şey yazardı tamamen fake zaten mesajın geldiği yer bile discorda ait değil , hem discord sana niye mesaj atsın böyle birsey olsa.
öyle bi şey olursa uygulama açılınca bildirim ekranında çıkıyor dediğiniz gibi, en kötü ayarlardan oluyordu sanırım

Haklısınız hocam Discord kullanmıyorum girersem 2-3 ayda bir giriyorum.
Tıklama sakın fake
Tıklamadım hocam.
Böyle şeyleri discord sana özelden yollamaz ki. Tıklama sakın virüslüdür.
Tıklamadım hocam.
öyle bi şey olursa uygulama açılınca bildirim ekranında çıkıyor dediğiniz gibi, en kötü ayarlardan oluyordu sanırım
eskiden kontör dolandırıcılığı vardı nedense o geldi aklıma
Bende çok şüphelendim, Discord kullanmıyorum böyle mesaj gelince konu açma gereği duydum.

Tıklarsanız virüs yeme ihtimaliniz yüksek. Engelleyip geçin.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri