Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 20
Dahası
Merhaba arkadaşlar az önce Discord'a girdim ve böyle bir şey gördüm, bunda bir yanlışlık yok dimi?
Fake , tıklarsan virüs indirtecek engelle.Merhaba arkadaşlar az önce Discord'a girdim ve böyle bir şey gördüm, bunda bir yanlışlık yok dimi?Alıntıyı görüntüle
Tamamdır hocam ben de şüphelendim birden görünce.Fake , tıklarsan virüs indirtecek engelle.
Hem gerçek olsa accept yazmazdı , türkçe olarak hediyeyi al tarzı bir şey yazardı tamamen fake zaten mesajın geldiği yer bile discorda ait değil , hem discord sana niye mesaj atsın böyle birsey olsa.Merhaba arkadaşlar az önce Discord'a girdim ve böyle bir şey gördüm, bunda bir yanlışlık yok dimi?Alıntıyı görüntüle
Böyle şeyleri discord sana özelden yollamaz ki. Tıklama sakın virüslüdür.Merhaba arkadaşlar az önce Discord'a girdim ve böyle bir şey gördüm, bunda bir yanlışlık yok dimi?Alıntıyı görüntüle
öyle bi şey olursa uygulama açılınca bildirim ekranında çıkıyor dediğiniz gibi, en kötü ayarlardan oluyordu sanırımHem gerçek olsa accept yazmazdı , türkçe olarak hediyeyi al tarzı bir şey yazardı tamamen fake zaten mesajın geldiği yer bile discorda ait değil , hem discord sana niye mesaj atsın böyle birsey olsa.
Trojan zaten.Böyle şeyleri discord sana özelden yollamaz ki. Tıklama sakın virüslüdür.
eskiden kontör dolandırıcılığı vardı nedense o geldi aklımaMerhaba arkadaşlar az önce Discord'a girdim ve böyle bir şey gördüm, bunda bir yanlışlık yok dimi?Alıntıyı görüntüle
Haklısınız hocam Discord kullanmıyorum girersem 2-3 ayda bir giriyorum.Hem gerçek olsa accept yazmazdı , türkçe olarak hediyeyi al tarzı bir şey yazardı tamamen fake zaten mesajın geldiği yer bile discorda ait değil , hem discord sana niye mesaj atsın böyle birsey olsa.
Tıklamadım hocam.Tıklama sakın fake
Tıklamadım hocam.Böyle şeyleri discord sana özelden yollamaz ki. Tıklama sakın virüslüdür.
öyle bi şey olursa uygulama açılınca bildirim ekranında çıkıyor dediğiniz gibi, en kötü ayarlardan oluyordu sanırım
Trojan zaten.
Bende çok şüphelendim, Discord kullanmıyorum böyle mesaj gelince konu açma gereği duydum.eskiden kontör dolandırıcılığı vardı nedense o geldi aklıma
abartma la. auth muhtemelen.Trojan zaten.
abartma la. auth muhtemelen.
Öyle yaptım, spam bildirip engelledim.Tıklarsanız virüs yeme ihtimaliniz yüksek. Engelleyip geçin.