Telefon numaramdan bilgilerime ulaşıldı

asnccr

80+
Reaksiyon skoru
0
Telefon numaram üzerinden ailemin bilgilerine ulaşıldı tel no isim ve yaşadıkları yer gibi bilgilere ulaşıldı tehdit ediliyorum karşı tarafın tel nosu ve ibanı var ne yapmam lazım acill yardım

Telefon numaram üzerinden ailemin bilgilerine ulaşıldı tel no isim ve yaşadıkları yer gibi bilgilere ulaşıldı tehdit ediliyorum karşı tarafın tel nosu ve ibanı var ne yapmam lazım acill yardım
nasıl ne gibi tehdit ediliyon bi ss atsana

Dostum bu bilgilere isteyen herkes ulaşabilir zaten sızdırıldı çoktan çünkü.
Hiçbir şey yapamazlar rahat ol.

Para falan istiyorlarsa sakın hiçbir şey yapma. Karakola git mesajları göster. Adamın IBAN'ı telefon numarası da falan da vermiş sende. Belki adamı bulurlar. Bu bilgilerle sana bir şey yapamaz.

Uzun zamandır konuşuyoduk bi kaç özel bilgimi biliyor para atmassan rezil ederim gibisinden konuşuyo
Boşver deki babam ayyıldız timde hacker korkar büyük ihtimalle yaşı 13

her kafadan bir ses çıkmışta kimse ekran görüntüleri ile birlikte savcılığa git dememiş.

Savcılığa git ve suç duyurusunda bulun.

Hiç korkmana gerek yok gayet Tc'ne hatta dedenin dedesinin adına bile ulaşabilir ama bir şey yapamaz ama bana sorarsan her zaman için çokta güvenmediğin sitelerde kartlarını kayıtlı bırakma.

bu şekilde bir çok panel var erişim sağlayabilirler numarandan vs adın soyadından ulaşılabilirsin ciddi anlamda problem yaşarsan polis karakol vs uğraşmadan direkt olarak savcılığa suç duyurusunda başvurabilirsin.

Karakola git bilgileri vererek şikayetçi ol. Engelle gitsin çoluk çocuktur büyük ihtimalle.

Geri