nasıl ne gibi tehdit ediliyon bi ss atsanaTelefon numaram üzerinden ailemin bilgilerine ulaşıldı tel no isim ve yaşadıkları yer gibi bilgilere ulaşıldı tehdit ediliyorum karşı tarafın tel nosu ve ibanı var ne yapmam lazım acill yardım
Para falan istiyorlarsa sakın hiçbir şey yapma. Karakola git mesajları göster. Adamın IBAN'ı telefon numarası da falan da vermiş sende. Belki adamı bulurlar. Bu bilgilerle sana bir şey yapamaz.Telefon numaram üzerinden ailemin bilgilerine ulaşıldı tel no isim ve yaşadıkları yer gibi bilgilere ulaşıldı tehdit ediliyorum karşı tarafın tel nosu ve ibanı var ne yapmam lazım acill yardım
Sakın yapma daha kötü sonuçlar doğurabilirAç senin ufaklığın resmini çek tehdit edene yolla. Desinler ki bu adama tehdit kâr etmez
Uzun zamandır konuşuyoduk bi kaç özel bilgimi biliyor para atmassan rezil ederim gibisinden konuşuyonasıl ne gibi tehdit ediliyon bi ss atsana
Boşver deki babam ayyıldız timde hacker korkar büyük ihtimalle yaşı 13Uzun zamandır konuşuyoduk bi kaç özel bilgimi biliyor para atmassan rezil ederim gibisinden konuşuyo
Bak tekrar diyorum, al koy seninkinin üstüne parayı, çek at emin ol birdaha yazmaz. Sen korktuğunu belli edersen devam eder.Uzun zamandır konuşuyoduk bi kaç özel bilgimi biliyor para atmassan rezil ederim gibisinden konuşuyo
her kafadan bir ses çıkmışta kimse ekran görüntüleri ile birlikte savcılığa git dememiş.Telefon numaram üzerinden ailemin bilgilerine ulaşıldı tel no isim ve yaşadıkları yer gibi bilgilere ulaşıldı tehdit ediliyorum karşı tarafın tel nosu ve ibanı var ne yapmam lazım acill yardım