Neler Yeni

Telefon numaramdan bilgilerime ulaşıldı

asnccr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
asnccr
Telefon numaram üzerinden ailemin bilgilerine ulaşıldı tel no isim ve yaşadıkları yer gibi bilgilere ulaşıldı tehdit ediliyorum karşı tarafın tel nosu ve ibanı var ne yapmam lazım acill yardım

RivyalıGeraltt

80+ Bronze
Telefon numaram üzerinden ailemin bilgilerine ulaşıldı tel no isim ve yaşadıkları yer gibi bilgilere ulaşıldı tehdit ediliyorum karşı tarafın tel nosu ve ibanı var ne yapmam lazım acill yardım
nasıl ne gibi tehdit ediliyon bi ss atsana

soul

80+ Silver
Dostum bu bilgilere isteyen herkes ulaşabilir zaten sızdırıldı çoktan çünkü.
Hiçbir şey yapamazlar rahat ol.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
Emre Zengin
Para falan istiyorlarsa sakın hiçbir şey yapma. Karakola git mesajları göster. Adamın IBAN'ı telefon numarası da falan da vermiş sende. Belki adamı bulurlar. Bu bilgilerle sana bir şey yapamaz.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,416
İsim
Baran Kut

RivyalıGeraltt

80+ Bronze
Uzun zamandır konuşuyoduk bi kaç özel bilgimi biliyor para atmassan rezil ederim gibisinden konuşuyo
Boşver deki babam ayyıldız timde hacker korkar büyük ihtimalle yaşı 13

Sora

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Gökhan
Uzun zamandır konuşuyoduk bi kaç özel bilgimi biliyor para atmassan rezil ederim gibisinden konuşuyo
Bak tekrar diyorum, al koy seninkinin üstüne parayı, çek at emin ol birdaha yazmaz. Sen korktuğunu belli edersen devam eder.

GirayHan

80+ Platinum
her kafadan bir ses çıkmışta kimse ekran görüntüleri ile birlikte savcılığa git dememiş.

Savcılığa git ve suç duyurusunda bulun.

mamır90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
irfan
Hiç korkmana gerek yok gayet Tc'ne hatta dedenin dedesinin adına bile ulaşabilir ama bir şey yapamaz ama bana sorarsan her zaman için çokta güvenmediğin sitelerde kartlarını kayıtlı bırakma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
eren tunçay
bu şekilde bir çok panel var erişim sağlayabilirler numarandan vs adın soyadından ulaşılabilirsin ciddi anlamda problem yaşarsan polis karakol vs uğraşmadan direkt olarak savcılığa suç duyurusunda başvurabilirsin.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Karakola git bilgileri vererek şikayetçi ol. Engelle gitsin çoluk çocuktur büyük ihtimalle.

Top Bottom