Merhabalar;
Comnet abonesiyim. Fazlası değil. Comnet önermemin sebebi ucuz olması. Başka neden yok. İnsanımın cebinden fazla para çıkmasın bunu istiyorum.
Fakat sırf Comnet önerdim diye utanmaz ve cahil oldum. Comnet müşterilerine önem vermiyormuş, "yallah başka kapıya" diyormuş vs. aşağıdaki fotoğrafa istinaden.
Ha bu arada konuyu Comnet'i savunmak için değil kendimi savunmak için açıyorum.
Sorum şudur: Sizce kalitesiz Paint'ten çıkma fotoğraflarla gönderme yapan bir sayfa resmi midir?
İkinci sorum: Bu hesapların sahte olabileceği aklınıza gelmedi mi?
Ramazan Selçik'ten iki tane var. "Selçikk" diye kullanım mı olur resmi bir sayfa olsaydı?
Ramazan Selçil Facebook sayfasına gitmek için tıklayın ve görün kalitesiz paylaşımlar yaptığını.
İkinci hesabı için tıklayın.
Komik değil mi ikinci hesap.
Adam TurkNet öneriyor. Bir Comnet çalışanı farklı bir İSS önerebilir mi sizce?
Bulut Helvacioglu diye Türkçe karakterler barındırmayan bir isim mi olur resmi olsaydı gerçek olsaydı?
Adam nene fotoğrafı paylaşmış. İki fotoğraf var sadece.
İlgili profil için tıklayın.
Mert Kuşkapan da sahte. Buyrun ilgili profil.
Mert Kuşkapan resmi YouTube sayfasında yer verdiği Facebook hesabı ise bu.
Yani yönetim tamamen sahte. Bulut Helvacıoğlu şirketin CTO'su. Bir CTO hesabı böyle mi olur?
Son olarak Comnet resmi hesaplara buradan ulaşabilirsiniz. En aşağıda.
Comnet abonesiyim. Fazlası değil. Comnet önermemin sebebi ucuz olması. Başka neden yok. İnsanımın cebinden fazla para çıkmasın bunu istiyorum.
Fakat sırf Comnet önerdim diye utanmaz ve cahil oldum. Comnet müşterilerine önem vermiyormuş, "yallah başka kapıya" diyormuş vs. aşağıdaki fotoğrafa istinaden.
Ha bu arada konuyu Comnet'i savunmak için değil kendimi savunmak için açıyorum.
Sorum şudur: Sizce kalitesiz Paint'ten çıkma fotoğraflarla gönderme yapan bir sayfa resmi midir?
İkinci sorum: Bu hesapların sahte olabileceği aklınıza gelmedi mi?
Ramazan Selçik'ten iki tane var. "Selçikk" diye kullanım mı olur resmi bir sayfa olsaydı?
Ramazan Selçil Facebook sayfasına gitmek için tıklayın ve görün kalitesiz paylaşımlar yaptığını.
İkinci hesabı için tıklayın.
Komik değil mi ikinci hesap.
Adam TurkNet öneriyor. Bir Comnet çalışanı farklı bir İSS önerebilir mi sizce?
Bulut Helvacioglu diye Türkçe karakterler barındırmayan bir isim mi olur resmi olsaydı gerçek olsaydı?
Adam nene fotoğrafı paylaşmış. İki fotoğraf var sadece.
İlgili profil için tıklayın.
Mert Kuşkapan da sahte. Buyrun ilgili profil.
Mert Kuşkapan resmi YouTube sayfasında yer verdiği Facebook hesabı ise bu.
Yani yönetim tamamen sahte. Bulut Helvacıoğlu şirketin CTO'su. Bir CTO hesabı böyle mi olur?
Son olarak Comnet resmi hesaplara buradan ulaşabilirsiniz. En aşağıda.