Arama sonuçları: *

1. N

yardımınız lazım mühim mesele

İnstagram gizli bir hesaba giriş yapmam lazım cidden bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim durum acil nasıl yapabilirim hangi uygulama veya site
  2. N

gmaile ihtiyacım var satın almak istiyorum yardımcı olurmusunuz?

Alo... Evet memur bey bu şahıs evet bu
  3. N

Kız Arkadaşıma Hazırladığım videoyu nasıl gönderebilirim?

Teşekkür ederim yardımınız için deniyorum
  4. N

o küçültme işlemini bilmiyorum malesef. Çok uğraşmamak için youtube a yüklicem
  5. N

Olur ama o şu an evinde ya :) ona bugün izletmek istiyorum 1638117216 Aklıma gelmemişti teşekkür ederim. Videoyu sadece link sahipleri izleyebilir yaparım olur aslında
  6. N

Onun için ufak sayılabilecek bi edit yaptım. Video 76 mb. WhatsApp izin vermiyor videoyu da ikiye ayırmak istemiyorum bunun başka bir yolu var mı ona izletebilmem için
  7. N

TİKTOK YASAKLANMALI

İnanılmazsın
  8. N

TİKTOK YASAKLANMALI

Yazdığın her şeyde aynı fikirdeyiz 1629746288 Bune abi 1629746298 Bunu nasıl diyebiliyorsun
  9. N

TİKTOK YASAKLANMALI

@Mehmet Yılmaz Vefat eden bir genç kızın ardından bu konuda yazan arkadaşların konuştuğu türden konuşmak herhangi bir yaptırım sağlar mı forum üzerinde
  10. N

TİKTOK YASAKLANMALI

Kardeşim ben Tiktok kullanmıyorum ama böyle bir ölüm haberi alınca ve sayfalarda gereksiz tiplerin videolarını görünce artık yasaklanması gerektiğini düşündüm. Gelmiş burada gece gündüz tiktok izleyen tiplerde tiktok'u savunuyor. Düştünüz hale bak.
  11. N

TİKTOK YASAKLANMALI

Böyle de demezsin ya
  12. N

TİKTOK YASAKLANMALI

Hayır aslında Tiktok düşününce mantıklı ve bir nebze gerekli bir uygulama fakat ülkemizin insanları artık orayı eğlenmek, bilgi toplamak yerine şöhret olmak, para kazanmak, insanları gruplandırmak, yaşı ilerlemiş insanlar orayı evlilik programı v.b kötü, topluma ve aile yapısına zarar verici...
  13. N

TİKTOK YASAKLANMALI

Yanlış anlıyorsunuz
  14. N

TİKTOK YASAKLANMALI

Bence demek istediği o değil. Diğer gençlere ders olmuştur falan demek istedi herhalde
  15. N

TİKTOK YASAKLANMALI

Tiktok kendisini kapatsın istemiyorum arkadaşlar Tiktok yasaklansın istiyorum bizim ülkemizde 1629559042 Tiktok u yasaklayan ülkeler; Hindistan (Hindistan'da TikTok'da dahil olmak üzere 59 Çin menşeli uygulama Hindistan'da yasaklandı. Pakistan. Amerika Birleşik Devletleri (Sadece kamu personeli...
  16. N

TİKTOK YASAKLANMALI

Aslında tek bizim ülkemiz değil diğer ülkelerde de Tiktok videosu uğruna ölen çok genç var 1629558925 ''Çatıdan düşen genç kızın amcası müteahhidin de kusuru olduğunu ve bu işin peşini bırakmayacaklarını söyledi.''
  17. N

TİKTOK YASAKLANMALI

Haklısın
  18. N

TİKTOK YASAKLANMALI

https://www.bolgegundem.com/tiktok-cekerken-catidan-dustu-23-yasindaki-genc-kiz-hayatini-kaybetti-3015412h.htm https://www.ensonhaber.com/3-sayfa/esenyurtta-catidan-dusen-genc-kizin-yakinlari-konustu 23 yaşındaki kız T*ktok videosu çekerken üstüne bastığı çatı çöktü ve metrelerce yüksekten...
  19. N

İnstagram Takipçi çıkarma

Arkadaşım ortaokulda troll olsun diye 2000 in üstünde hesabıma bot attı. Artık rahatsız etmeye başladı nasıl hızlıca silebilirim? Tek tek çok zor.
  20. N

İnstagram silinen DM mesajlarını görme, yükleme yapılabiliyor mu?

Arkadaşım steam hesabını unutmuş benim DM de yazıyordu o da silmiş ben de. Bunun bir geri dönüşü var mı?
Top Bottom