Neler Yeni

gmaile ihtiyacım var satın almak istiyorum yardımcı olurmusunuz?

morfinafk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ömer fenerci
gmaile ihtiyacım var sadece size verdiğim gmail isimlerini kurup şifresi ile birlikte bana vermeniz yeterli mail başı 50 krş 50 krş diyip geçmeyin her gün 10 gmail açsanaız ayda 150 tl para

Dejour

80+ Bronze
gmaile ihtiyacım var sadece size verdiğim gmail isimlerini kurup şifresi ile birlikte bana vermeniz yeterli mail başı 50 krş 50 krş diyip geçmeyin her gün 10 gmail açsanaız ayda 150 TL para
nedenki
Mesaj otomatik birleştirildi:

gmaile ihtiyacım var sadece size verdiğim gmail isimlerini kurup şifresi ile birlikte bana vermeniz yeterli mail başı 50 krş 50 krş diyip geçmeyin her gün 10 gmail açsanaız ayda 150 TL para
Bu tür şeylerin pek uygun olduğunuda sanmıyorum oluşturulan maillerin İP adresleri her zaman kayıt altına alınır ve kullanıcı bilgileride .
Bu satılan mailler ile illegal bir iş yapıldığında bununla sorumluluk almama ihtimali yoktur. (Kimse garantisini veremez)

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,922
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Her gün 10 mail aç , 150 tl paran cebinde kalsın o zaman.

NMK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Nuri Mert Kaya
Alo... Evet memur bey bu şahıs evet bu

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Bunu kendin yapmak istesen yapardın, hatta para da cebinde kalırdı. Senin amacının farklı olduğunu düşünüyorum, böyle şeyler çok riskli ve doğru değil zaten.

morfinafk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ömer fenerci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu kendin yapmak istesen yapardın, hatta para da cebinde kalırdı. Senin amacının farklı olduğunu düşünüyorum, böyle şeyler çok riskli ve doğru değil zaten.
knkm bende yapıyorum zaten sadece gmail sana sınır koyuyor ilk başta 5 tane açarsın sonrasında günlük 1 taneden fazla çamıyorusn izin vermiyor buna + hesaplarla sadece instagram hesabı ve facebbok hesabı açılıyor.

Alo... Evet memur bey bu şahıs evet bu
gmail sana sınır koyuyor ilk başta 5 tane açarsın sonrasında günlük 1 taneden fazla çamıyorusn izin vermiyor buna + hesaplarla sadece instagram hesabı ve facebbok hesabı açılıyor.

papara kesmiyor.

Her gün 10 mail aç , 150 TL paran cebinde kalsın o zaman.
knkm bende yapıyorum zaten sadece gmail sana sınır koyuyor ilk başta 5 tane açarsın sonrasında günlük 1 taneden fazla çamıyorusn izin vermiyor buna + hesaplarla sadece instagram hesabı ve facebbok hesabı açılıyor.

Top Bottom