nedenkigmaile ihtiyacım var sadece size verdiğim gmail isimlerini kurup şifresi ile birlikte bana vermeniz yeterli mail başı 50 krş 50 krş diyip geçmeyin her gün 10 gmail açsanaız ayda 150 TL para
Bu tür şeylerin pek uygun olduğunuda sanmıyorum oluşturulan maillerin İP adresleri her zaman kayıt altına alınır ve kullanıcı bilgileride .gmaile ihtiyacım var sadece size verdiğim gmail isimlerini kurup şifresi ile birlikte bana vermeniz yeterli mail başı 50 krş 50 krş diyip geçmeyin her gün 10 gmail açsanaız ayda 150 TL para
Her gün 10 mail aç , 150 tl paran cebinde kalsın o zaman.gmaile ihtiyacım var sadece size verdiğim gmail isimlerini kurup şifresi ile birlikte bana vermeniz yeterli mail başı 50 krş 50 krş diyip geçmeyin her gün 10 gmail açsanaız ayda 150 TL para
Reis noktayı koydu.Her gün 10 mail aç , 150 TL paran cebinde kalsın o zaman.
Alo... Evet memur bey bu şahıs evet bugmaile ihtiyacım var sadece size verdiğim gmail isimlerini kurup şifresi ile birlikte bana vermeniz yeterli mail başı 50 krş 50 krş diyip geçmeyin her gün 10 gmail açsanaız ayda 150 TL para
Bunu kendin yapmak istesen yapardın, hatta para da cebinde kalırdı. Senin amacının farklı olduğunu düşünüyorum, böyle şeyler çok riskli ve doğru değil zaten.gmaile ihtiyacım var sadece size verdiğim gmail isimlerini kurup şifresi ile birlikte bana vermeniz yeterli mail başı 50 krş 50 krş diyip geçmeyin her gün 10 gmail açsanaız ayda 150 TL para
knkm bende yapıyorum zaten sadece gmail sana sınır koyuyor ilk başta 5 tane açarsın sonrasında günlük 1 taneden fazla çamıyorusn izin vermiyor buna + hesaplarla sadece instagram hesabı ve facebbok hesabı açılıyor.Bunu kendin yapmak istesen yapardın, hatta para da cebinde kalırdı. Senin amacının farklı olduğunu düşünüyorum, böyle şeyler çok riskli ve doğru değil zaten.
gmail sana sınır koyuyor ilk başta 5 tane açarsın sonrasında günlük 1 taneden fazla çamıyorusn izin vermiyor buna + hesaplarla sadece instagram hesabı ve facebbok hesabı açılıyor.Alo... Evet memur bey bu şahıs evet bu
knkm bende yapıyorum zaten sadece gmail sana sınır koyuyor ilk başta 5 tane açarsın sonrasında günlük 1 taneden fazla çamıyorusn izin vermiyor buna + hesaplarla sadece instagram hesabı ve facebbok hesabı açılıyor.Her gün 10 mail aç , 150 TL paran cebinde kalsın o zaman.