Glitchy
80+ Silver
Dahası
Ben ölmesine sevinmedim, akıl var mantık var oraya niye çıkıyorlar ?Genç bir kız ölmüş ve sen iyi olmuş mu diyorsun?
Ben ölmesine sevinmedim, akıl var mantık var oraya niye çıkıyorlar ?Genç bir kız ölmüş ve sen iyi olmuş mu diyorsun?
Bence demek istediği o değil. Diğer gençlere ders olmuştur falan demek istedi herhaldeGenç bir kız ölmüş ve sen iyi olmuş mu diyorsun?
Çoğu ülke çinle olan ilişkilerden dolayı kapattıTiktok kendisini kapatsın istemiyorum arkadaşlar Tiktok yasaklansın istiyorum bizim ülkemizde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tiktok u yasaklayan ülkeler;
- Hindistan (Hindistan'da TikTok'da dahil olmak üzere 59 Çin menşeli uygulama Hindistan'da yasaklandı.
- Pakistan.
- Amerika Birleşik Devletleri (Sadece kamu personeli ve güvenlik güçlerinin TikTok uygulamasını kullanması yasak).
- Endonezya.
- Bangladeş.
Yanlış anlıyorsunuzAynı olayı rastgele video çekerken de yaşayabilirdi. Telefonlar da yasaklansın mı? Evlere çatı da yapılmasın?
Hayır, sen bütün olayı TikTok'a yıkmaya çalışıyorsun.Yanlış anlıyorsunuz
İyi olmuş kelimesini nasıl yontabilirsin dostum. Neye iyi olmuş dedin bana açıklar mısın?Ben ölmesine sevinmedim, akıl var mantık var oraya niye çıkıyorlar ?
Doğrudur Basılan şey bu sence basar mı gözün olan birisi.Normalde o plastik şeyin kırılmaması gerekir üstüne biri çıktı diye, o yüzden öyle birisi de bilemeyebilir. Ayrıca her çatıya çıkan tiktok çekmemesine rağmen nereye basacağını bilecek diye bir şey yok.
Hayır aslında Tiktok düşününce mantıklı ve bir nebze gerekli bir uygulama fakat ülkemizin insanları artık orayı eğlenmek, bilgi toplamak yerine şöhret olmak, para kazanmak, insanları gruplandırmak, yaşı ilerlemiş insanlar orayı evlilik programı v.b kötü, topluma ve aile yapısına zarar verici çocukların gelişime katkı değil engel olan bir uygulamaya çevrilmiş olması benim fikrimce yasaklanması gereken bir uygulamaya dönüştüğü anlamına geliyor.Hayır, sen bütün olayı TikTok'a yıkmaya çalışıyorsun.
Bu arada hangi zihniyetle bu mesaja gülücük attınız hiç aklım almıyorTiktok çekerken çatıdan düştü! 23 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti!
İstanbul Esenyurt'ta TikTok videosu çekmek için bir binanın çatısına çıkan iki kuzenden bir tanesi çatıda bulunan plastik panelin kırılması sonucu aşağı düşerek hayatını kaybetti.www.bolgegundem.com23 yaşındaki kız T*ktok videosu çekerken üstüne bastığı çatı çöktü ve metrelerce yüksekten düşerek hayatını kaybetti.Esenyurt’ta çatıdan düşen genç kızın yakınları konuştu
Binanın çatısında TikTok videosu çekerken düşerek hayatını kaybeden genç kızın yakınları, müteahhidin ihmali olduğunu söyledi.www.ensonhaber.com
Artık şu uygulamanın kapatılması gerek.
#TiktokYasaklansın