Neler Yeni

TİKTOK YASAKLANMALI

23 yaşındaki kız T*ktok videosu çekerken üstüne bastığı çatı çöktü ve metrelerce yüksekten düşerek hayatını kaybetti.
Artık şu uygulamanın kapatılması gerek.
#TiktokYasaklansın
Offf offf cidden aptallık

Themirss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Baran Emir
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama Konsol ekipman
yasaklansın tutan mı var

aakif

80+ Bronze
Tiktok uğruna ölmüş falan orası benim umrumda değil, kameranın karşısına geçip garip garip hareketler yapıp arkaya müzik koyup sonra “özgür deniz kızı deilim ama özgür deniz cellatın kızıyım veya oğluyum” gibi dolaşan tabiri caiz ise beyinsiz insanlar olduğu sürece ülke bir yerlere gelemez

ayrıca tiktok sadece bu beyinsizleri ortaya çıkardı, tiktoğa prim verip orada saçma ***** içerik üretenlerin suçu tiktok sadece platform işlem yapılacaksa dediğim gibi içerik üretenlere yapılsın..

• Beğen
Reaksiyonlar: NMK.

NMK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Nuri Mert Kaya
Tiktok uğruna ölmüş falan orası benim umrumda değil, kameranın karşısına geçip garip garip hareketler yapıp arkaya müzik koyup sonra “özgür deniz kızı deilim ama özgür deniz cellatın kızıyım veya oğluyum” gibi dolaşan tabiri caiz ise beyinsiz insanlar olduğu sürece ülke bir yerlere gelemez

ayrıca tiktok sadece bu beyinsizleri ortaya çıkardı, tiktoğa prim verip orada saçma ***** içerik üretenlerin suçu tiktok sadece platform işlem yapılacaksa dediğim gibi içerik üretenlere yapılsın..
Yazdığın her şeyde aynı fikirdeyiz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tiktok uğruna ölmüş falan orası benim umrumda değil
Bune abi

Bunu nasıl diyebiliyorsun

NMK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Nuri Mert Kaya

aakif

80+ Bronze
İnanılmazsın
ne alaka?
dediğim gibi saçma içerikler üreten ve bunun uğruna ölen bir kız varsa, ben buna üzülmem. Askerime üzülürüm t..vuze uğrayan suçsuz kadınlara kızlara çocuklara üzülürüm öldürülen annelere genç kızlara üzülürüm ve dahasına üzülürüm

ben o kızlara acıyorum, o içerik için ölmeyi göze almışsalar üzülmemi beklemesinler

Top Bottom