Kardeşim ben Tiktok kullanmıyorum ama böyle bir ölüm haberi alınca ve sayfalarda gereksiz tiplerin videolarını görünce artık yasaklanması gerektiğini düşündüm. Gelmiş burada gece gündüz tiktok izleyen tiplerde tiktok'u savunuyor. Düştünüz hale bak.Aynen sen dedin diye yasaklayacaklar gayet güzel uygulama tiktok, sen düzgün kullanmayıp sadece "engelli gibi hareketler yapanları" görüyorsan bu senin sorunun, ayrıca kız kendi hür iradesiyle çıkmış oraya napalım yani.
İlk önce boş yapma, kardeşin değilim, ayrıca benim ne izlediğimi nerden biliyorsun? isteyen istediğini izler, kız kendisi popülaritesini korumak için gitmiş, kızın kendi hatasını tiktoka bağlaman saçma.Gelmiş burada gece gündüz tiktok izleyen tiplerde tiktok'u savunuyor. Düştünüz hale bak.
Çiki çiki ban ban
Pokemon go değil. Komple pokemon çizgi filmi yasaklandı. Kendini pikachu sanan bir çocuk camdan atlamıştı. İşin kötü yanı pikachu uçamıyor. Bari kendini pidgeotto falan sansaydıBiri kendini pokemon zannedip atladı pokemon go yasaklandı bir süre. Ama tiktok wergi kaynağı yasaklanması zor.