TİKTOK YASAKLANMALI

Aynen sen dedin diye yasaklayacaklar gayet güzel uygulama tiktok, sen düzgün kullanmayıp sadece "engelli gibi hareketler yapanları" görüyorsan bu senin sorunun, ayrıca kız kendi hür iradesiyle çıkmış oraya napalım yani.

Biri kendini pokemon zannedip atladı pokemon go yasaklandı bir süre. Ama tiktok wergi kaynağı yasaklanması zor.

1629569786824.png

Aynen sen dedin diye yasaklayacaklar gayet güzel uygulama tiktok, sen düzgün kullanmayıp sadece "engelli gibi hareketler yapanları" görüyorsan bu senin sorunun, ayrıca kız kendi hür iradesiyle çıkmış oraya napalım yani.
Kardeşim ben Tiktok kullanmıyorum ama böyle bir ölüm haberi alınca ve sayfalarda gereksiz tiplerin videolarını görünce artık yasaklanması gerektiğini düşündüm. Gelmiş burada gece gündüz tiktok izleyen tiplerde tiktok'u savunuyor. Düştünüz hale bak.

Gelmiş burada gece gündüz tiktok izleyen tiplerde tiktok'u savunuyor. Düştünüz hale bak.
İlk önce boş yapma, kardeşin değilim, ayrıca benim ne izlediğimi nerden biliyorsun? isteyen istediğini izler, kız kendisi popülaritesini korumak için gitmiş, kızın kendi hatasını tiktoka bağlaman saçma.

Bne bu konuda ban yerim ondan dolayı konuyu terk ediyorum

Talebiniz Üzerine Konu Gerekli Makamlara Taşınmıştır Hemen Kapatıyoruz.

ne kadar oraya çıkandada o kapıyı kitlemeyende de suç olsa da sonuçta ortada bi can kaybı var. buna iyi olmuş denmesi kadar düşülecek bi durum olamaz diye düşünüyorum.

Kızdada suç var ama iyi olmuş denmemeli bence herkes böyle bir olay yaşayabilir

Biri kendini pokemon zannedip atladı pokemon go yasaklandı bir süre. Ama tiktok wergi kaynağı yasaklanması zor.
Pokemon go değil. Komple pokemon çizgi filmi yasaklandı. Kendini pikachu sanan bir çocuk camdan atlamıştı. İşin kötü yanı pikachu uçamıyor. Bari kendini pidgeotto falan sansaydı :pikacu:

Geri