TİKTOK YASAKLANMALI

23 yaşındaki kız T*ktok videosu çekerken üstüne bastığı çatı çöktü ve metrelerce yüksekten düşerek hayatını kaybetti.
Artık şu uygulamanın kapatılması gerek.
#TiktokYasaklansın
Offf offf cidden aptallık

Tiktok uğruna ölmüş falan orası benim umrumda değil, kameranın karşısına geçip garip garip hareketler yapıp arkaya müzik koyup sonra “özgür deniz kızı deilim ama özgür deniz cellatın kızıyım veya oğluyum” gibi dolaşan tabiri caiz ise beyinsiz insanlar olduğu sürece ülke bir yerlere gelemez

ayrıca tiktok sadece bu beyinsizleri ortaya çıkardı, tiktoğa prim verip orada saçma ***** içerik üretenlerin suçu tiktok sadece platform işlem yapılacaksa dediğim gibi içerik üretenlere yapılsın..

• Beğen
Reaksiyonlar: NMK.
Tiktok uğruna ölmüş falan orası benim umrumda değil, kameranın karşısına geçip garip garip hareketler yapıp arkaya müzik koyup sonra “özgür deniz kızı deilim ama özgür deniz cellatın kızıyım veya oğluyum” gibi dolaşan tabiri caiz ise beyinsiz insanlar olduğu sürece ülke bir yerlere gelemez

ayrıca tiktok sadece bu beyinsizleri ortaya çıkardı, tiktoğa prim verip orada saçma ***** içerik üretenlerin suçu tiktok sadece platform işlem yapılacaksa dediğim gibi içerik üretenlere yapılsın..
Yazdığın her şeyde aynı fikirdeyiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tiktok uğruna ölmüş falan orası benim umrumda değil
Bune abi

Bunu nasıl diyebiliyorsun

İnanılmazsın
ne alaka?
dediğim gibi saçma içerikler üreten ve bunun uğruna ölen bir kız varsa, ben buna üzülmem. Askerime üzülürüm t..vuze uğrayan suçsuz kadınlara kızlara çocuklara üzülürüm öldürülen annelere genç kızlara üzülürüm ve dahasına üzülürüm

ben o kızlara acıyorum, o içerik için ölmeyi göze almışsalar üzülmemi beklemesinler

Geri