Arama sonuçları: *

1. Nquyen

Kast Ajansından Teklif Geliyor Bu Neyin Nesi

Tosuncukta binlerce takipçisi vardı 😁 ülkede keriz bitmiyor şuan şu halimle 50 kişiyi rahat dolandiririm ve senin bu olayın kopyalama yapıştır dolandırma yöntemi hatta bizzat ajans resmi yerler bile yapıyor bir çok arkadaşım modellik ya da dizi için figüran için davet alıyor yıllar önce kişi...
  2. Nquyen

Kast Ajansından Teklif Geliyor Bu Neyin Nesi

Engelle geç dolandırıcı bunlar
  3. Nquyen

Google işletme yorumunu silmem lazım.

Dediğim konu genel tapu işlemi bugün bende tapu harcı ödeyeceğim expertizin eve değer biçmesini bekliyorum muhtelemen sizden alan kişi sizin şirket politikamızı okumadı bundan dolayı yanlış anlaşılma oldu ya da bunu bildiği halde kasti olarak kurumunuzu lekeledi. Bu tür durumlarda Google ile...
  4. Nquyen

Google işletme yorumunu silmem lazım.

Tapu işleminde alıcı yüzde 2 satıcı da yüzde 2 tapu masrafı ödemesi gereklidir buna ek olarak 820tl ek ödeme yapılır onun dışında kdv talep edilmez
  5. Nquyen

Instagram'da 165k takipçili hesabın baştan sona doğru bakmam kaç saatimi alır?

Yani ben ilk binden sonra gözlerim dikkati dağılıyor kaciriyorsun ama kesinlikle bilgisayardan daha kolay bakarsın ortalama dakika da 200 kişiye bakarsan 90 dakka da bitirirsin 1725533753 Pardon bir 0 eksik attım 900 dakka 😁 1725533831 Hadi çok serisin gözlerin iyi durumda 600 dakka diyelim...
  6. Nquyen

Instagram'da 165k takipçili hesabın baştan sona doğru bakmam kaç saatimi alır?

Çok çok uzun zaman alır ve telefondan bakmayın belli bir süre sonra donuyor ya da başa alıyor
  7. Nquyen

Z Kuşağının HASTALIĞI: Düşünememek

Z kuşağı konusunda çok doğru bir tespit hatta şuan bu forumda bunun gibi insanlar fazlasıyla var. Google de ve onlarca kaynak varken araştırmak yerine buraya saçma sapan konu açıp, aaa öyle miymiş demeleri 🤔 bu videoda ki tespitin ne kadar doğru olduğunu gösteren yegâne örneklerden biridir...
  8. Nquyen

BARIŞ ÖZCAN YARGI DAĞITTI ! Alper Gezeravcı Uzayda Değil Diyen Topluluk !

Uzay turiziminde hiç bir ülke sizi uzayda 2 hafta tutmaz ya da karantinaya alınan ve dışardan en ufak hastalık gelmesin diye dünya kadar sağlık testlerinden geçtiğin bir yere sokmazlar. Çok uzun yıllardır da uzay turizmlerini izledik ne kadar süre kaldıklarını ve ne kadar para verdiklerini. Onun...
  9. Nquyen

Kırmızı perdeyle butonla heykel açılışı için protokol yapılan bir ülkede bu meselenin konuşulması mantıklı.
  10. Nquyen

Dünya boganın boynuzları üzerinde laik bir şekilde hareket etmeden duruyor yani inanmayın dünya yuvarlak degil.
  11. Nquyen

Youtube Kanalım Spam Yüzünden Kapandı

Belki yanlış bir işlem yaptı YouTube. İsterseniz şikayetini onlara bildir
  12. Nquyen

Youtube Kanalım Spam Yüzünden Kapandı

Bence spam ile kapatılacak bir durum yok yoksa 200bin kişi toplanır herkesi spam yaparak kanallarini kapattır. Bence bir yerde hata yaptınız ya da telif benzeri bir şey bu yüzden şikayet üzerine kapatılmıştır ya da küçük bir ihtimal YouTube size yanlışlıkla ban atmıştır. Bu yüzden yasal yollara...
  13. Nquyen

WhatsApp dan sebepsiz yere yasaklandım

Saçma sapan her gruba girerseniz ban yersiniz. Muhtelemen yakından ban açılır
  14. Nquyen

18 yaşıma 2 gün oldu gireli youtube da istediğim şarkılarda yaş kısıtlaması var

Aile hesabı belki yoksa akıl etmiştir bence 😄 etmiş midir 🤔🤔🤔
  15. Nquyen

İnstagram 50 Beğeni Satın Alsam Ne Olur

begenince ne oluyor hocam :D
  16. Nquyen

snapchat hesap silemiyorum

Yeni manita yapınca girdiyim haller 😄 72 saat bekleyin ondan sonra tekrar deneyin ya da destek hattından yardım isteyin
  17. Nquyen

İnstagram keşfetinizde son zamanlarda gariplik var mı?

Ortamda sesli konuşma da olursa belki algoritma onu da algılar çünkü Google algılıyor direk insta da reklamlarda algılıyor belki kullandığım oturum masaüstünde açıldı ve başka biri arama yapmıştır
  18. Nquyen

İnstagram keşfetinizde son zamanlarda gariplik var mı?

Ne izlersen ne konuşursan hatta Google de aramalarin bile reelsleri etkiler 👍
  19. Nquyen

Atatürke benzeyen adam 1.000.000 TL bağış topladı ! ( 2 saatte )

2.5k fiyata nutuk satıp ve tüm stokları bitiren bir ülkede gayette normal görüntüler 😄 parayı gönderen kişilerin yüzde 90 kısmı kenara çek istiklal marşını okuyamaz ya da Atatürk hangi seferlere çıktı hangi başarıları imza attın desen onuda bilemez 😄
Top Bottom