Neler Yeni

İnstagram 50 Beğeni Satın Alsam Ne Olur

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Videolar Hiç Beğenilmiyor 4.50 TL’ye 50 Beğeni Var Alsam mı hesabın algoritmasını kötüler mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Uzun huysuz
4.50 tl ye su bile alamazsın memlekette.Alıp almaman senin kararın çok pahalı bişey değil :)

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4.50 TL ye su bile alamazsın memlekette.Alıp almaman senin kararın çok pahalı bişey değil :)
Kanka Alıp Almamam önemli değil algoritma bozuluyor mu yani onu merak ediyorum yav piksel piksel görüntü paylaşanlar bizden daha fazla like alınca sinir oluyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka Alıp Almamam önemli değil algoritma bozuluyor mu yani onu merak ediyorum yav piksel piksel görüntü paylaşanlar bizden daha fazla like alınca sinir oluyorum
Bence kalitesiz paylaşanlar da like satın alıyor 😅

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence kalitesiz paylaşanlar da like satın alıyor 😅
algoritma bozulur alma

IKeeqo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
İbrahim
Videolar Hiç Beğenilmiyor 4.50 TL’ye 50 Beğeni Var Alsam mı hesabın algoritmasını kötüler mi?
50 beğeniyi alırsın ama o hesapta atacağın videolar keşfete bir daha düşmez platform YouTube mi yoksa Instagram mı ? Nasıl bir içerik üretiyorsun ona göre yardımcı olayım

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
50 beğeniyi alırsın ama o hesapta atacağın videolar keşfete bir daha düşmez platform YouTube mi yoksa Instagram mı ? Nasıl bir içerik üretiyorsun ona göre yardımcı olayım
İnstagram içerikler bilgilendirici oluyor , edit oluyor

IKeeqo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
İbrahim
İnstagram içerikler bilgilendirici oluyor , edit oluyor
Benzer içerik üreten ve izlenmesi yüksek birisini bul, etiket kullanıyorsa aynısını kullan. Instagramda genelde 17:30-19:00 arasında tutuyor. Profesyonel hesaba geçmişsindir. 2-3 gün arayla 1 video olabilir, aklıma daha fazla gelmiyor

Top Bottom