Neler Yeni

snapchat hesap silemiyorum

Pervaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Pervaz Ahmedli
snapchat'den hesabımı silmeye çalıştığımda 72 saat uyarısı alıyorum çözümünü bilen söylerse sevinirim

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Selim
snapchat'den hesabımı silmeye çalıştığımda 72 saat uyarısı alıyorum çözümünü bilen söylerse sevinirim
Yeni manita yapınca girdiyim haller 😄 72 saat bekleyin ondan sonra tekrar deneyin ya da destek hattından yardım isteyin

Pervaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Pervaz Ahmedli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni manita yapınca girdiyim haller 😄 72 saat bekleyin ondan sonra tekrar deneyin ya da destek hattından yardım isteyin
aahahahaha çok komikmiş gerçekten snapchat kullanıcak kadar ***** birisi değilim.Benim numaram ile haberim olmadan hesap açıldığı için hesabı silmek istedim.Sorunu hallettim, yinede yorumun için teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kolay adres
aahahahaha çok komikmiş gerçekten snapchat kullanıcak kadar ***** birisi değilim.Benim numaram ile haberim olmadan hesap açıldığı için hesabı silmek istedim.Sorunu hallettim, yinede yorumun için teşekkürler
Merhaba, aynı sorunu yaşamaktayım çözümü nasıl buldunuz ne yaptınız acaba android ios web her yerden denedim maalesef başaramadım yardımcı olursanız çok sevinirim

Aykut D.

80+ Gold
Hocam snap kullananlar neden ***** ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,037,612
Üyeler
164,536
Son üye