Yeni manita yapınca girdiyim haller 72 saat bekleyin ondan sonra tekrar deneyin ya da destek hattından yardım isteyinsnapchat'den hesabımı silmeye çalıştığımda 72 saat uyarısı alıyorum çözümünü bilen söylerse sevinirim
aahahahaha çok komikmiş gerçekten snapchat kullanıcak kadar ***** birisi değilim.Benim numaram ile haberim olmadan hesap açıldığı için hesabı silmek istedim.Sorunu hallettim, yinede yorumun için teşekkürlerYeni manita yapınca girdiyim haller 72 saat bekleyin ondan sonra tekrar deneyin ya da destek hattından yardım isteyin
Merhaba, aynı sorunu yaşamaktayım çözümü nasıl buldunuz ne yaptınız acaba android ios web her yerden denedim maalesef başaramadım yardımcı olursanız çok sevinirimaahahahaha çok komikmiş gerçekten snapchat kullanıcak kadar ***** birisi değilim.Benim numaram ile haberim olmadan hesap açıldığı için hesabı silmek istedim.Sorunu hallettim, yinede yorumun için teşekkürler
Hocam snap kullananlar neden ***** ?aahahahaha çok komikmiş gerçekten snapchat kullanıcak kadar ***** birisi değilim.Benim numaram ile haberim olmadan hesap açıldığı için hesabı silmek istedim.Sorunu hallettim, yinede yorumun için teşekkürler