Aile hesabı belki yoksa akıl etmiştir bence etmiş midirkardeşim git hesap ayarlarından yılı değiştir ne saçma soru bu
önceden niye değiştirmedinki günü doğum gününü mü bekledin2005 16 aralık
Mesaj otomatik birleştirildi:
yılı değiştirmeme gerek yok dostum
main hesap olduğu için ellemiyorum doğum gününü doğrudurAynısı olmuştu 1-2 gün daha bekle düzelir . Kafası geç basıyor google in.
Bazı arkadaşlar yıl değiştir demişler bir süre sonra izin vermiyor google yada hata veriyor, main hesap olduğu içinde salamıyoz sebep bu yani.
bro ana hesap kullanıyorum 18 yaşıma gelmişim niye 100 yaşında bir insan olayımayalar doğrum tarihini 1905 yapıyorsun bitiyor sourn
bazı durumlarda 18 yetersiz oluyor ve gerçek doğum günü girmen hesabın çalınması durmda sana sorun çıkarır bilgilerim değerisiz diyorsan böyle kalsınmain hesap olduğu için ellemiyorum doğum gününü doğrudur
bro ana hesap kullanıyorum 18 yaşıma gelmişim niye 100 yaşında bir insan olayım
Ayrıca hata veriyor değiştirirsek o yüzden ellemiyorum başka hesap kullanıyorum
Doğum tarihim google da gizli ayrıca başka bir şeyde main mail kullanacağım zaman bazen yaş sıkıntısı çıkıyor o yüzden gerçek doğum tarihimi kullanıyorumbazı durumlarda 18 yetersiz oluyor ve gerçek doğum günü girmen hesabın çalınması durmda sana sorun çıkarır bilgilerim değerisiz diyorsan böyle kalsın