Arama sonuçları: *

1. Ricciardo

Neden? Twitteri Neden Kapattınız...

İsmi lazım olmayan şahıs bölgede ve "Her yer ulaştık, ulaşılmayan yer yok" gibisinden alenen yalan söylüyor. Foyası ortaya çıkmasın, insanlar kansın diye... Bu memlekette buna inanacak insanlar da var çünkü, olmasa bu adam burada olamazdı zaten. Herkese geçmiş olsun.
  2. Ricciardo

Donanım Arşivi Youtube FAKE Hesap Açmışlar

@Abdullah Hacıgül istersen YouTube 'a direkt sen şikayet et kanka hızlıca yok ederler hesabı, tabii bizim hesap dersen bilemem :D
  3. Ricciardo

Instagram'da takipleştiğim hesabın takipçilerini göremiyorum

Bunu ayarlamak mümkün değil diye biliyorum, ufaktan da bir bakındım internette ancak göremedim. İstersen konu ile ilgili Ig desteğe mesaj atıp sor, muhtemelen bir hatadır.
  4. Ricciardo

"PUTİN , ERDOĞAN'ın Bir Memuru'dur , bir Valisi'dir."

Bi aşağı doğru kaydırdım, bayrakları görünce uygulamadan kaçtım .dd
  5. Ricciardo

"PUTİN , ERDOĞAN'ın Bir Memuru'dur , bir Valisi'dir."

Bence asıl damada borçlular, hakkı yeniyor :D Kimse kusura bakmasın arkadaş kuru kuruya sıkıyor, araya uydurma bilgiler de serpiştirse daha güzel kanacak millet. Rusya, toprak, bütünlüğünü, Erdoğan'a, borçluymuş??
  6. Ricciardo

YouTube telif hakkı yardım

Eğitim, eleştiri, eğitim, haber, öğretim araştırma gibi şeyleri kâr amacıyla yapmadığın sürece "fair use" olarak tanımlamış ve kullanımın sıkıntı olmadığını belirtmiş şeklinde anladım ama çok uykusuzum yanılıyor olabilirim başkasından teyit etmekte fayda var.
  7. Ricciardo

Instagram instagramım askıya alındı nasıl açabilirim lütfen yardımcı olun

Sanki yeni bir mevzu değil, geçen ben de girişte sorun yaşadım. Genel bir sorun var deniyor.
  8. Ricciardo

COLD Valorant editimi değerlendirir misiniz?

Gereksiz agresif tavırlar sergiliyorsun, izlemek istemiyorsan çık başka konuya geç. Editi izleyip izlememek senin elinde ve arkadaş fikir istemiş, eşe dosta yollayın bi izlesinler like atsınlar dememiş. Ego tatmini gibi ağır ithamlarda bulunuyorsan yarası olan gocunur deriz paşam, yoluna...
  9. Ricciardo

COLD Valorant editimi değerlendirir misiniz?

Güzel edit olmuş bence eline sağlık. Ağır çekimler geç giriyor gibime geldi, sanki adamı vurmadan ziyade vuruşun sonrasına odaklanılıyor gibi, bu tarzdansa vuruşu yeğlerim. Yine de güzel edit, tekrardan eline sağlık.
  10. Ricciardo

Adı ve e postası unutulan google hesabını kurtarma

Başın sağ olsun. Google hesabı ile herhangi bir ödeme yaptıysan destek ekibine mail atabilirsin, kart bilgileri üzerinden doğrulama yapabilirler sanırım. Ödeme yapmadıysan da hesaba erişim sağlamak için sanırım en iyi şansın youtube destek ekipleri olabilir. Hesaba erişmeden de videoları...
  11. Ricciardo

Youtube Para Kazanma İle İlgili Merak Ettiğim Bir Şey?

Para kazanmayı açarsan tonla vergi çıkıyor başına, izlenmelerin iyice artmadan açma derim.
  12. Ricciardo

Instagram İnstagramda bunu nasıl yapıyorlar ?

https://www.codeturkiye.com/instagram-bolunmus-fotograf-nasil-yapilir/
  13. Ricciardo

Youtube de yüzünü göstermeden hangi tür videolar tutar ?

Spor hikayeleri ilgi çekiyor, tabii ki hentbol tercih edersen işin zor olabilir.
  14. Ricciardo

Mynetten para gelir mi?

Hocam maillerinize erişmek için para ödemenizi isteyecek. Doğrulama yapamayabilirsiniz ve hesaplarınıza erişim sağlayamazsanız şifre sıfırlama işlemlerinizi gerçekleştiremeyebilirsiniz. Belki uzun zaman sonra ilk defa Mynet'e girince kısa süreliğine maillerinize erişebilirsiniz ancak sonrasında...
  15. Ricciardo

Mynetten para gelir mi?

Eski hesapları da kullanmak için aylık aboneliğe geçmek gerekiyor :)
  16. Ricciardo

Sdn de yanlış anlaşılma yüzünden ban yedim

Hocam tabii yanlış anlaşılma olur insanlık halidir ama oc derken hiç mi tahmin etmedin yani böyle olabileceğini? O.c. desen np, oc.ed nesen np ama gide gide oc yazdıysan tabii banı basarlar tahmin etmen gerekirdi...
  17. Ricciardo

Instagram AeroInsta Güvenilir midir?

Güzel görünüyor özellikle de veri toplamayı engellemesi ama instagram buna uzun vadede iyi tepki vermez diye düşünüyorum.
  18. Ricciardo

İnstagram sayfası açmak istiyorum sorularım var

1-Telif yiyebilirsin ama küçük sayfalara kolay kolay musallat olmaz kimse. Kâr amacı gütmeden ve görselleri düzenli olarak bir yerlerden almazsan, kendin de görseller oluşturup kullanır yani başkalarının görsellerine bel bağlamazsan sorun yaşaman olası değil. 3-İlgin varsa Türkçe F1 sayfaları...
Top Bottom