Neler Yeni

Adı ve e postası unutulan google hesabını kurtarma

Adroven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Burak
Bundan yıllar önce 2015 yıllarında 7 yasımdayken acmıs oldugum youtube kanalımda saçma sapan cringe videolarımı arkadaşlarım alıp editleyip youtubeye atıyorlar sorun benim yüzümün gözükmesi yada yaptığım haraketler değil sorun rahmetli annemin yüzününde o videolarda gözüküp dalga geçilmesi gerçi bunlara arkadaş denilmez .... telefon numarası ekledğimi hatırlıyorum ve o telefon numarasını hala kullanıyorum googlede hesap giriş yapma bölmünden gmailimi unuttumu seçip telefon numaramı yazıyorum fakat sonra ad ve soyad istiyor kanalı açarken hangi ad soyadı yazdıgımı hatırlamıyorum birsürü deneme yaptım kendi adımı annemin babamın adını rasgele rakamlar eskiden havalı gelen isimler vb fakat bulamadım hesabı bir türlü rica etsem bu konuda yardımcı olurmusunuz

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
Başın sağ olsun. Google hesabı ile herhangi bir ödeme yaptıysan destek ekibine mail atabilirsin, kart bilgileri üzerinden doğrulama yapabilirler sanırım. Ödeme yapmadıysan da hesaba erişim sağlamak için sanırım en iyi şansın youtube destek ekipleri olabilir. Hesaba erişmeden de videoları kaldırtmak için nasıl bir yol izleyebileceğini sorabilirsin. Videolarda göründüğünü ve bunu istemediğini vs belirtirsin, rahmetli annen için bunu söylersen ne kadar yardımcı olabilirler bilmiyorum. Bu şekilde yardımcı olabilirler.
Tekrardan başın sağ olsun, iyi akşamlar.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Bundan yıllar önce 2015 yıllarında 7 yasımdayken acmıs oldugum youtube kanalımda saçma sapan cringe videolarımı arkadaşlarım alıp editleyip youtubeye atıyorlar sorun benim yüzümün gözükmesi yada yaptığım haraketler değil sorun rahmetli annemin yüzününde o videolarda gözüküp dalga geçilmesi gerçi bunlara arkadaş denilmez .... telefon numarası ekledğimi hatırlıyorum ve o telefon numarasını hala kullanıyorum googlede hesap giriş yapma bölmünden gmailimi unuttumu seçip telefon numaramı yazıyorum fakat sonra ad ve soyad istiyor kanalı açarken hangi ad soyadı yazdıgımı hatırlamıyorum birsürü deneme yaptım kendi adımı annemin babamın adını rasgele rakamlar eskiden havalı gelen isimler vb fakat bulamadım hesabı bir türlü rica etsem bu konuda yardımcı olurmusunuz
Başın sağolsun. Videoları şikayet kısmından durumu anlatıp şikayet edebilirsiniz YouTube teknik ekibi kaldırabilir videoları, aynı şekilde arkadaşlarının videolarını da kaldırta bilirsiniz.

Adroven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başın sağolsun. Videoları şikayet kısmından durumu anlatıp şikayet edebilirsiniz YouTube teknik ekibi kaldırabilir videoları, aynı şekilde arkadaşlarının videolarını da kaldırta bilirsiniz.
sence cevap verirlermi daha önce denedim ama olmadı tekrar ingilizce ve türkçe olmak üzere yazabilirim

Adroven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom