Neler Yeni

Instagram'da takipleştiğim hesabın takipçilerini göremiyorum

Realess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kadir Bayraktar
Merhaba.
Instagram'da bir arkadaşımın hesabındaki takipçilerini ve takip ettiklerini göremiyorum. "Kullanıcı Bulunamadı" yazıyor. Neden olabilir?
Fotoğraf bırakıyorum oraya bakarsınız.

Detayları vereyim:
1.Birbirimizi takip ediyoruz.
2.Benim hesabımı engellemediğinden veya kısıtlamadığından eminim. (Hikâye atınca görebiliyorum ve öne çıkarılanlarını da görebiliyorum.)
3.Sadece onun hesabında yaşanıyor bu sorun.

Daha fazla detay lazım olursa söyleyin. Cevaplarım.

Haklı olarak bana, "Kendin neden sormuyorsun?" diyebilirsiniz. Sormuyorum, çünkü; eğer beni böyle bir şeyden engellediyse veya her ne yaptıysa onun haberi olmadan öğrenmek istiyorum.
Not: Kendisi Azerbaycan'da yaşıyor ve oralı. Ben de Türkiye'de. Belki ülkeler farklı diye de olabilir. (hiç sanmıyorum)

Ekler

• IMG_20221118_013253.jpg
    IMG_20221118_013253.jpg
    52.1 KB · Hit: 58

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
Bunu ayarlamak mümkün değil diye biliyorum, ufaktan da bir bakındım internette ancak göremedim. İstersen konu ile ilgili Ig desteğe mesaj atıp sor, muhtemelen bir hatadır.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Merhaba.
Instagram'da bir arkadaşımın hesabındaki takipçilerini ve takip ettiklerini göremiyorum. "Kullanıcı Bulunamadı" yazıyor. Neden olabilir?
Fotoğraf bırakıyorum oraya bakarsınız.

Detayları vereyim:
1.Birbirimizi takip ediyoruz.
2.Benim hesabımı engellemediğinden veya kısıtlamadığından eminim. (Hikâye atınca görebiliyorum ve öne çıkarılanlarını da görebiliyorum.)
3.Sadece onun hesabında yaşanıyor bu sorun.

Daha fazla detay lazım olursa söyleyin. Cevaplarım.

Haklı olarak bana, "Kendin neden sormuyorsun?" diyebilirsiniz. Sormuyorum, çünkü; eğer beni böyle bir şeyden engellediyse veya her ne yaptıysa onun haberi olmadan öğrenmek istiyorum.
Not: Kendisi Azerbaycan'da yaşıyor ve oralı. Ben de Türkiye'de. Belki ülkeler farklı diye de olabilir. (hiç sanmıyorum)
sil yükle yaptınmı? Bu hata uzun zamandır var instagramda hesaptan hesaba göre değişiyor..

Realess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kadir Bayraktar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu ayarlamak mümkün değil diye biliyorum, ufaktan da bir bakındım internette ancak göremedim. İstersen konu ile ilgili Ig desteğe mesaj atıp sor, muhtemelen bir hatadır.

sil yükle yaptınmı? Bu hata uzun zamandır var instagramda hesaptan hesaba göre değişiyor..
İlk başta sil yükle yapacağım. Düzelmez ise desteğe yazarım. Teşekkürler sonucu paylaşırım buradan.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
İlk başta sil yükle yapacağım. Düzelmez ise desteğe yazarım. Teşekkürler sonucu paylaşırım buradan.
destek diye bir şey yok instagramda dostum hata bildir kısmı hiçbir işe yaramıyor , gerçek bir destek için facebook kullanman ve ona harcama yapmış olmuş olman lazım hemde bolca , yoksa instagram destek diye bir şey yok.

Realess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kadir Bayraktar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
destek diye bir şey yok instagramda dostum hata bildir kısmı hiçbir işe yaramıyor , gerçek bir destek için facebook kullanman ve ona harcama yapmış olmuş olman lazım hemde bolca , yoksa instagram destek diye bir şey yok.
Silip yükledim, düzelmedi. :(
Bunun bir hata olduğundan emin miyiz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,770
Üyeler
161,491
Son üye
v123
Top Bottom