GüzelSelamlar. Şimdiden iyi seyirler. Olumlu olumsuz değerlendirmenizi bekliyorum <3
ladiff efekt klasörlerini düzenlesin kardeşim harika olmuşSelamlar. Şimdiden iyi seyirler. Olumlu olumsuz değerlendirmenizi bekliyorum <3
Eline sağlık gene güzel edit kanalın ingilizce konsept mi türkçe şarkıylada güzel bir edit beklerdim şahsen.Selamlar. Şimdiden iyi seyirler. Olumlu olumsuz değerlendirmenizi bekliyorum <3
Neden böyle düşündün gerçekten öneri almak istemiş olamaz mı gelişmek isteyen biri için eleştri önemli.Çok akıllısın değil mi videonun reklamını yapıp izlenme kazanıyorsun.
İzleyenlerin değerlendirmesi için yorumlar kısmı var zaten. İzlenme isteyen yallah Facebook'a.Neden böyle düşündün gerçekten öneri almak istemiş olamaz mı gelişmek isteyen biri için eleştri önemli.
adam buradaki 3-5 izlenmeyi napsın para kazanması falan kapalıdır zaten yani dediğin bayağı saçmaİzleyenlerin değerlendirmesi için yorumlar kısmı var zaten. İzlenme isteyen yallah Facebook'a.
baya boş yapmışınÇok akıllısın değil mi videonun reklamını yapıp izlenme kazanıyorsun.
Knk linklerce izlenmesi bunu algortimada etkileyecek + izlendikçe egosu tatmin olacak.adam buradaki 3-5 izlenmeyi napsın para kazanması falan kapalıdır zaten yani dediğin bayağı saçma
Videoda 23 izlenme var, hadi geçti geçti 200 izlenme oldu diyelim konu ilerler ise. 200 izlenme ne la? Allah aşkına şu kafa yapısındaki kişiler hiç yorum atmasın kimse birbirini yormasın daha iyi.Çok akıllısın değil mi videonun reklamını yapıp izlenme kazanıyorsun.