Arama sonuçları: *

1. xxxZAURxxx

YouTube oyun videosu devri bitti mi?

Varda izleyen varmı ki? Sadece oyun içi çözümlere bakarım. Mesela Factorio'da tren yolu nasıl yapılır felan.
  2. xxxZAURxxx

16 yaş altına sosyal medya yasaklanıyor

Çocuğun eşitsel gelişimi için hem güç hem Boy uzaması için yüzme sporlarına yönelmesi iyi olur. Sınıf arkadaşım vardı Waterpole' a gidiyordu su futboluna. Suyun içinden zıplayıp top yakalamaktan benim iki katı boyuma ulaşmıştı. Baya da sağlam kas yapısı oluşmuştu çocukta, oysa ki bir...
  3. xxxZAURxxx

16 yaş altına sosyal medya yasaklanıyor

Bebekler için el konsolu alınmalı. İçinde 500 -600 oyun olanlardan. En azından Büyüyünce İnternete aşırı meraklı olmaz. Ve sosyal medyada olan düşüncesi hastalıklı kişilerden uzak olur.
  4. xxxZAURxxx

Omeglede bir olay yaşadım

Afedersiniz forumları karıştırdım ya bildiğim gibi olasınız. Hakkı abi diğer forumu yönetiyordu ahahahshdhshshdhs
  5. xxxZAURxxx

Omeglede bir olay yaşadım

Aletinin resimi benim elimde. İban yolluyorum 10.000 TL yatır yoksa dünyaya açılan forum penceremizde senin resimini yayınlayıp ifşa ederim. Bu parayı kendim için istemiyorum forumumuzun gelişimi için istiyorum. Adminlere Moderatörlere de paranın bir kısmını ulaştırmam lazım.
  6. xxxZAURxxx

Instagram Beyler Helal Para Kazanmak Artık Yalan Mı?

Valla ben en çok buna şaşırıyorum. Oğlanlar kızlardan daha ünlü oldu sanırım. Kime bakıyon transları takip ediyorlar. Bu ne heves la adamlarda? ahahsgshsgs Şu keyif çekerek zenginlikler içinde yaşaması benimde pisikolojimi bozuyor. Akşama kadar eşek kadar çalışıp duymadığımız söz kalmasın...
  7. xxxZAURxxx

Hikayesini benden gizlemiş mi?

Özür dilerim yanlışımı anladım ve iznim olmadan attığın resmimin kaldırılması karşılığında yazdıklarımın hepsini raporladım silinmesini istedim. Eğer silmeseler sende raporlayabilirsin silinmesi için. Kimseyle düşmançılık yapmak fikrim yok. Kimseylede tartışırken onun resimlerini izinsiz...
  8. xxxZAURxxx

Hikayesini benden gizlemiş mi?

Silindi
  9. xxxZAURxxx

Şu Tür Bir Editi Nasıl Yapabilirim?

Böyle edit programı arıyom bende. Adam hakkını vermiş programın.
  10. xxxZAURxxx

Discord Çekiliş Kazanma Taktikleri

O zaman kendine bir cin bul, sırtına bin yaptır istediğini :D Bu arada Ne pahalıymış la :D Köşeyi dönersin tek cinle
  11. xxxZAURxxx

Discord Çekiliş Kazanma Taktikleri

Cinci hoca bul, cinleri bişeye yardımcı olsun bari. 3-5 cinlere verirsin bişeler.
  12. xxxZAURxxx

Instagram'da "ua" ne anlama gelir?

İnstagram kullanmıyorum ua
  13. xxxZAURxxx

Rastgele haberlerin efsane uyum sağlaması. (FaceBook)

Uzun zaman önce facebook'ta sörf yapıyordum. Hiç beklemediğim bir haber karşıma çıktı. Neyse dedim az bir kaydırdım sayfayı. Diğer haberi okuduğumda yerlere serildim. Belki yarım saat oldu, yerde uzanıp hönkürerek gülüyordum.🤣🤣🤣 İşte o rastgele Haberlerin bir birine Tam uyumunu sizlere...
  14. xxxZAURxxx

Technopata neler oluyor

2015 zamanında 3 yıllık ban hediyye ettiler bana. Gerçi tüm üyeler ayaklanmıştı moderasyona karşı. Yönetim yanlış yaptığını bile bile toplu banı çakmıştı :D ajshhshxja Ne günlerdi ama
Geri