Technopata neler oluyor

Hep amariganın oyunları bunlar(!)

Dosya falan indirmiyor bende. Dosya uzantısı nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sevmek zorunda değilsiniz ama böyle demenize de gerek yoktu. Yarın öbür gün aynısı bu forumunda başına gelebilir.
Dosya bu

Son düzenleme:
Sevmiyorum abi yazım kuralı yüzünden 3 defa uyarı yedim ztn bide üstüne konu onayı bekliyorsun bir sürü boş şey
Bu saydıkların olmayınca böyle donanım arşivi gibi leş bir yer haline geliyor maalesef, iyi ki yazım kuralı zorunluğu ve disiplin var ki sizin gibiler türemiyor. Burada iki konu açtım üzerlerinden saatler geçti hala bir cevap yok, komik. Cevabı geçtim, son konumu açalı bir saat oldu görüntülenmesi bile yok.

Sunucularını taşıdıklarını ve yeni suculara geçileceği bilgisi verildi twitter üzerinden(Bir süredir bunun yapılacağı konuşuluyordu zaten). Yani sanıldığı gibi bir DDOS saldırısı vs söz konusu değil.​

2015 zamanında 3 yıllık ban hediyye ettiler bana. Gerçi tüm üyeler ayaklanmıştı moderasyona karşı. Yönetim yanlış yaptığını bile bile toplu banı çakmıştı :D ajshhshxja
Ne günlerdi ama

Yazım kuralı yüzünden uyarı yemiyosun

Yada konu onayı beklemiyosun en azından
Türkçe bilmiyorsanız bu sizin sorununuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2015 zamanında 3 yıllık ban hediyye ettiler bana. Gerçi tüm üyeler ayaklanmıştı moderasyona karşı. Yönetim yanlış yaptığını bile bile toplu banı çakmıştı :D ajshhshxja
Ne günlerdi ama
Adamların Technopat sayesinde Türkçe notları yükseldi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,065
Üyeler
183,375
Son üye
tolga81
Geri