Sanki buradakiler de çok farksız daSevmiyorum abi yazım kuralı yüzünden 3 defa uyarı yedim ztn bide üstüne konu onayı bekliyorsun bir sürü boş şey
Sanki buradakiler de çok farksız daSevmiyorum abi yazım kuralı yüzünden 3 defa uyarı yedim ztn bide üstüne konu onayı bekliyorsun bir sürü boş şey
Dosya buDosya falan indirmiyor bende. Dosya uzantısı nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sevmek zorunda değilsiniz ama böyle demenize de gerek yoktu. Yarın öbür gün aynısı bu forumunda başına gelebilir.
Yazım kuralı yüzünden uyarı yemiyosunSanki buradakiler de çok farksız da
Bu saydıkların olmayınca böyle donanım arşivi gibi leş bir yer haline geliyor maalesef, iyi ki yazım kuralı zorunluğu ve disiplin var ki sizin gibiler türemiyor. Burada iki konu açtım üzerlerinden saatler geçti hala bir cevap yok, komik. Cevabı geçtim, son konumu açalı bir saat oldu görüntülenmesi bile yok.Sevmiyorum abi yazım kuralı yüzünden 3 defa uyarı yedim ztn bide üstüne konu onayı bekliyorsun bir sürü boş şey
Sorun olacağını sanmam.
bendede aynı sorun ddos yemiş sanırsam404 veriyor bende
Ooo iyi olmuş *********
Türkçe bilmiyorsanız bu sizin sorununuz.Yazım kuralı yüzünden uyarı yemiyosun
Yada konu onayı beklemiyosun en azından
Adamların Technopat sayesinde Türkçe notları yükseldi2015 zamanında 3 yıllık ban hediyye ettiler bana. Gerçi tüm üyeler ayaklanmıştı moderasyona karşı. Yönetim yanlış yaptığını bile bile toplu banı çakmıştı ajshhshxja
Ne günlerdi ama