Arama sonuçları: *

1. Banxtre

twitchde 4 mb upload ile yayın açılırmı

Yayın kitlesi olarak söylüyorsan biraz sana bağlı ama ne kadar güzel yayın yapsan da kalite ve akıcılık olmadıktan sonra izleyici Profesyonellere yönelecektir ,sen mümkünse Upload hızını arttırmak için İnternet sağlayıcı şirketin ile görüş . Kablonet'de Upload paketleri vardı mesela belirli bir...
  2. Banxtre

twitchde 4 mb upload ile yayın açılırmı

Yayın bir şekilde açarsın ,görüntü kalitesi ve akıcılık düşük olur hatta yer yer kopmalar yaşayabilirsin. Bu işi profesyonel veya middle tier olarak yapmak istiyorsan 5mbps yeterli olmaz mümkünse en az 10 öneriliyor diye birkaç kaynakta okumuştum. Heves almalık açarsın ama karşıdakine kaliteli...
  3. Banxtre

Twitch Twicht kara para.

Valla konudan bağımsız ben twitcher'ları zaten sevmiyorum birkaç tane hariç ..
  4. Banxtre

Twitch Twicht kara para.

Bunları izleyerek zengin edenleri de anlamak zor : )
  5. Banxtre

Yayıncıların Olmazsa Olmaz Ekipmanları Nedir?

Kaliteli bir mikrofon tabii ki.
  6. Banxtre

Twitchte yayın yapıyorum ne önerirsiniz

Çekiliş yapmayı deneyebilirsin. Çekiliş yaparak belirli bir kitleyi kendine çekersin lakin yaklaşık yüzde sekseni çekilişten sonra gider ama kalan yüzde yirmilik kısım kitlene katılmış olur.
  7. Banxtre

Twitch Twitch'deki Bu Uyarı Ne Anlama Geliyor ?

Ad block kaldırınca düzeldi mi ? Bilgilendirirsen sevinirim.
  8. Banxtre

Twitch Twitch'deki Bu Uyarı Ne Anlama Geliyor ?

Ad block kullanıyor musun? Site uyarı veriyor 3.parti uygulama veya eklentiler kullanıyorsan bu sebep ile bu uyarı alıyorsun sanırım.
Top Bottom