Neler Yeni

twitchde 4 mb upload ile yayın açılırmı

osaku

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Mehmet Karataş
yukarıda belirttiğim üzere 20 mb download 4 upload var yayın açılırmı

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Yayın bir şekilde açarsın ,görüntü kalitesi ve akıcılık düşük olur hatta yer yer kopmalar yaşayabilirsin.
Bu işi profesyonel veya middle tier olarak yapmak istiyorsan 5mbps yeterli olmaz mümkünse en az 10 öneriliyor diye birkaç kaynakta okumuştum.

Heves almalık açarsın ama karşıdakine kaliteli bir yayın izletmek istiyorsan yetersiz.

osaku

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Mehmet Karataş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yayın bir şekilde açarsın ,görüntü kalitesi ve akıcılık düşük olur hatta yer yer kopmalar yaşayabilirsin.
Bu işi profesyonel veya middle tier olarak yapmak istiyorsan 5mbps yeterli olmaz mümkünse en az 10 öneriliyor diye birkaç kaynakta okumuştum.

Heves almalık açarsın ama karşıdakine kaliteli bir yayın izletmek istiyorsan yetersiz.
biraz yükselmek mümkünmü

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
biraz yükselmek mümkünmü
Yayın kitlesi olarak söylüyorsan biraz sana bağlı ama ne kadar güzel yayın yapsan da kalite ve akıcılık olmadıktan sonra izleyici Profesyonellere yönelecektir ,sen mümkünse Upload hızını arttırmak için İnternet sağlayıcı şirketin ile görüş .
Kablonet'de Upload paketleri vardı mesela belirli bir ücret tarifeye ekleyerek yükseltiyorlardı.

Ek olarak @alpolojix bi el atsın ,Wi-Fi adam yardımcı olur.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,536
İsim
Hakanbey

ben 3 yıldır 4mbps ile yayın yapıyorum gayet akıcı :D karşı tarafa 720p veriyorum hiç problem yaşamadım sıfır drop

osaku

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Mehmet Karataş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anladım sağolun

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
720p30fps için gayet yeterli. Ben 5 upload ile açıyordum.

CurosK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Semih Curoğlu
Top Bottom