biraz yükselmek mümkünmüYayın bir şekilde açarsın ,görüntü kalitesi ve akıcılık düşük olur hatta yer yer kopmalar yaşayabilirsin.
Bu işi profesyonel veya middle tier olarak yapmak istiyorsan 5mbps yeterli olmaz mümkünse en az 10 öneriliyor diye birkaç kaynakta okumuştum.
Heves almalık açarsın ama karşıdakine kaliteli bir yayın izletmek istiyorsan yetersiz.
Yayın kitlesi olarak söylüyorsan biraz sana bağlı ama ne kadar güzel yayın yapsan da kalite ve akıcılık olmadıktan sonra izleyici Profesyonellere yönelecektir ,sen mümkünse Upload hızını arttırmak için İnternet sağlayıcı şirketin ile görüş .biraz yükselmek mümkünmü
ben 3 yıldır 4mbps ile yayın yapıyorum gayet akıcı karşı tarafa 720p veriyorum hiç problem yaşamadım sıfır dropYayın bir şekilde açarsın ,görüntü kalitesi ve akıcılık düşük olur hatta yer yer kopmalar yaşayabilirsin.
Bu işi profesyonel veya middle tier olarak yapmak istiyorsan 5mbps yeterli olmaz mümkünse en az 10 öneriliyor diye birkaç kaynakta okumuştum.
Heves almalık açarsın ama karşıdakine kaliteli bir yayın izletmek istiyorsan yetersiz.
ben 800 bitrate ile yayın yaptığımı biliyorum. açarsın bi sıkıntı olmaz.yukarıda belirttiğim üzere 20 mb download 4 upload var yayın açılırmı