Arama sonuçları: *

1. ArdaM

CS 2 CHARM PİYASASINI BİLENLER YARDIM

En nadiri gold değil, kırmızı. Bu charm hakkında Heyzeus'un videosu var
  2. ArdaM

Offline paylaşımlı Steam hesap satışında hangi siteyi tercih edersiniz?

Arkadaşım gamesatış ve gamermarkt üzerinden hesap al-satı yapıyor, bir ara itemsatış da kullanmıştı ama diğerini ilk kez duydum.
  3. ArdaM

Steam'de +18 Fotoğraflara Nasıl Blur Yapılır?

Anladım, o zaman bilmiyorum ama yabancı kaynaklarda bir araştırayım
  4. ArdaM

Belki yanlış biliyor olabilirim ama https://store.steampowered.com/account/preferences kısmından yapılan tercihlerle kendin başka profilleri sansürleyebiliyorsun. Belki de diğer profillerde de sansürsüz bir şekilde duruyordur ve yalnızca kişisel yapılan tercihlerle profile girenler görmemeyi...
  5. ArdaM

Bu tarz bir şeyden hesabıyla sorun yaşayanı görmedim
  6. ArdaM

Oyunfor.com Yüksek Miktarda Para Yatırma

Para yattı, kodlar geldi, teslimatı yaptım. Başarılı 👍
  7. ArdaM

😋160 tane tavuk dürüm yenir
  8. ArdaM

Para benim değil hocam Alman bir arkadaşım rica etti yakın bir arkadaşı oyunları ucuza almak için Türk Steam hesabı açmış, TL cüzdan kodu lazımmış. Konuştuk anlaştık 3200 TL attı 3000 TL kod istiyor 200 de benim 😁
  9. ArdaM

Teşekkür ederim 😊
  10. ArdaM

Siteye 3000 TL yatırdım, GPAY IBAN'ine parayı gönderdim ve 'ödeme bildir' kısmına tıklayıp işlemi yaptığım saati vs. girip bekledim. Daha sonra GPAY'den aradılar, işlemi doğruluyor musunuz falan. Evet dedim ama kartın yasal sahibi annem olduğu için onun sesli onayı gerekiyor dediler. Yanımda...
  11. ArdaM

Steam dolandırıcı faciası

Hocam sahte takas linki olayını tabii ki biliyorum, aylarca takasla uğraştım ve iyi bir envanter olunca çok dolandırıcı çıkıyor. Sahte takas linklerine eğlence olsun diye bile tıklarım, basit bir mantığı var Steam logini gibi tasarımı vardır ve kullanıcı adı-şifreni girince Guard sorar. Sen...
  12. ArdaM

Steam dolandırıcı faciası

Linke sadece tıklama ile çalmış olamaz. Bilgilerini girmen lazım
  13. ArdaM

Arkadaşım CS:GO'da Yanlışlıkla Bıçak Sattı

Maalesef hocam, hiç sanmıyorum. Geçmiş olsun.
  14. ArdaM

Steamden Hediye Gönderirken Hata Veriyor

Envanter ve takas sunucuları sabahtan beri çökük durumda. Onunla alakalı olabilir.
  15. ArdaM

Steam vs Epic games (fanlık yapmayın dürüst olun)

Steam, altyapısı, topluluk, arkadaş gibi kategorileri, envanter ve takas özellikleri ve daha birçok özelliği ile daha zengin bir platform. Epic'i de severim, onlar da gelişmeye çalışıyor, bol bol oyun dağıtıyor ama henüz Steam'e rakip değil. Önümüzdeki yıllarda o da olur :D .
  16. ArdaM

STEAN GEREKSİZ BAN YEDİM

Dediğin gibiyse kanıtlık durum yok, hiçbir şey yapmamışsın ki. Açılır muhtemelen.
  17. ArdaM

Discorddan bir kişi beni steamdan banlancagımı söylüyor

Çok basit bir dolandırıcılık tekniği gibi duruyor, engelle geç kardeşim 1616427894 Adam Steam admini olabilir mi sence :) olsa seni banlamakla tehdit eder mi peki?
  18. ArdaM

steamdaki pazarın durumu

Parçalanmış Ağ'a kıyasla kat kat daha fazla stoğu var
  19. ArdaM

steamdaki pazarın durumu

Şahsen 1$'ı geçmeyeceğini düşünüyorum. Konuştuğum çoğu kişi daha da az olacağını söylüyor.
  20. ArdaM

steam'de 4.10 tl var ne yapabilirim

3 tane h*ntai oyunu alabilirsin :kappa:
Top Bottom