Neler Yeni

Steam'de +18 Fotoğraflara Nasıl Blur Yapılır?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,625
İsim
Mert Can Ergün

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,625
İsim
Mert Can Ergün
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
Hocam blur felan racona ters de Cat's kiss sslerin varsa alabilir miyim ya :D
Blur şart ya :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu başlığını düzelten modlara teşekkür ederim. Hızlı yazdığım için eksik olmuş tekrardan sağolun.. :)

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
kolayca blur yapmak istersen canva diye site var ordan yapabilirsin veya photoshop varsa guassian blur ile 1 dk da blur ekleyip exportlayabilirsin fotoğrafı sana kalmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
kolayca blur yapmak istersen canva diye site var ordan yapabilirsin veya photoshop varsa guassian blur ile 1 dk da blur ekleyip exportlayabilirsin fotoğrafı sana kalmış
Yok blur derken aslında öyle değil. Biz fotoğrafı paylaşınca otomatik olarak ekran görüntüsüne tıkladığımızda uyarı veriyor ve açılmadan önce blurlu gözüküyor. Açılmadan önce cinsel içerik uyarısı, açıldıktan sonra normal hali gözüküyor aslında. Bir nevi koruma gibi bir şey. Onu yapmaya çalıştım da olmuyor hiç bir türlü :(

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
Yok blur derken aslında öyle değil. Biz fotoğrafı paylaşınca otomatik olarak ekran görüntüsüne tıkladığımızda uyarı veriyor ve açılmadan önce blurlu gözüküyor. Açılmadan önce cinsel içerik uyarısı, açıldıktan sonra normal hali gözüküyor aslında. Bir nevi koruma gibi bir şey. Onu yapmaya çalıştım da olmuyor hiç bir türlü :(
hmm anladım onu çok bilmiyorum belki ayarlarda falan " paylaşmadan önce sor " diye bir şeyler olabilir veya editleme imkanı varsa sonradan eklenebilir hale getirilmişte olabilir

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Teşekkür ederim desteğiniz için :) Bilen var ise ama çok sevinirim cidden :D

Hesabımı gizledim ve çoğu arkadaşımı çıkardım bile rapor yememek için. Çözene kadar hiç bir yerde paylaşmıyorum bile :D:p
Bu tarz bir şeyden hesabıyla sorun yaşayanı görmedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
hmm anladım onu çok bilmiyorum belki ayarlarda falan " paylaşmadan önce sor " diye bir şeyler olabilir veya editleme imkanı varsa sonradan eklenebilir hale getirilmişte olabilir
Evet göndermeden önce topluluk paylaşımlarından, (Kan, cinsel içerik vb.) konuları blurla özelliği hep açık. Normalde artık paylaştığım oyunlara göre sslerim blurlu gözükmesi lazım, en azından sakıncalı olanlar. Başka profillerde 'x' oyununda bile normal oturan adamı yada kadını blurlayabiliyorken ekran görüntüleri kısmında göstermeden önce, benim baya açık cinsel içerikli paylaşımı blurlamıyor ve apaçık ortada kalıyor. Biraz garibime gitmesinin sebebi bu aslında (y)

Bu tarz bir şeyden hesabıyla sorun yaşayanı görmedim
Aslında sadece hesapta değil öyle apaçık ortada durması da bir tık kötü de. Tabi diyebilirsiniz o zaman paylaşmayın derdiniz kalmasın diye de konu o değil. Sohbet yeri olmadığı için sadece yardım isteyebiliyorum :)

Top Bottom