Arama sonuçları: *

1. Dontaçhi

Steam bu ayar açık mı olmalı?

Konudan bağımsız masaüstünüzde Blazing Sails gördüm de, Blazing Sails'de hala oyuncu var mı? Yoksa arkadaşlarınızla mı oynuyorsunuz?
  2. Dontaçhi

EPİC GAMES YAZ İNDİRİMLERİ OYUN TAVSİYELERİ

https://forum.donanimarsivi.com/konu/epic-games-yaz-indirimleri-basladi-siz-neler-aldiniz.963189/
  3. Dontaçhi

Steam ücretsiz öğeler

Beleş la beleş napcan güzelini değilini al geç :kekw: :kekw: o.O2
  4. Dontaçhi

gamepass alınır mı ?

Bence kesinlikle alınmalı. 30TL'ye 200+ Oyun vermekle kalmıyor Valo falan oynuyorsan XP Boost da veriyor.
  5. Dontaçhi

STEAM İNDİRİMLERİ 16 MART YAZIYORDU DAHA GELMEDİ

Genelde Akşam 7-8-9 gibi indirimler başlıyor.
  6. Dontaçhi

riot games tickete kaç günde cevap verir

24 saat olmadan geri dönmüşlerdi sorun yaşadığım zamanlarda.
  7. Dontaçhi

Ucuz Oyuncun Gibi Siteler Güvenilir Mi?

Eskiden çok daha iyidi şuanki durumları ne bilmiyorum sadece geçen gün girip wwe'yi gördüm.
  8. Dontaçhi

Ucuz Oyuncun Gibi Siteler Güvenilir Mi?

Randomoyun var. Oyunları direk key olarak veriyorlar daha önce deneyimim oldu güvenilir ve hızlı bir site. Random olarak key paketleri alabilir veya kutular açarak direk oyun kazanabilirsiniz. Her türlü kâra geçiyorsunuz bu arada. Sitede çoğu oyunun düz kodu da var. En son wwe2k battlegrounds...
  9. Dontaçhi

Epicte ücretsiz alabileceğim oyunlar

HYPER SCAPE Heroes & Generals WWII World of Warships Rogue Company Warface Rocket League
  10. Dontaçhi

UCRETSİZ Steam Kod Son Saatler!

Şimdi baktım Steam epinleri yenilenmiş yeşilyurtgame den yapmanıza gerek yok. Fakat valorant point alacaksanız yapabilirsiniz daha ucuza geliyor.
  11. Dontaçhi

Steamde Bazı Oyunların Test Serverleri Kütüphanemde

Sadece oyunlar'a tik atın.
  12. Dontaçhi

Steamde oyun ücreti ne zaman iade ediliyor

24 saat diye biliyorum.
  13. Dontaçhi

Bu site güvenilir mi? Vp için

Hocam öyle durumlarda satıcı ile iletişime geçtiğinizde değişim yapıyorlar Ki bu diğer sitelerde de başınıza gelebilecek bir olay
  14. Dontaçhi

https://www.trendyol.com/riot-games/2480-vp-valorant-points-tr-p-40275298?boutiqueId=584186&merchantId=167532 Hocam ne gibi bir kazık yedi arkadaşınız? valla ben kod satın aldım 6 dakika içinde telefon numarama şap diye damladı
  15. Dontaçhi

Hocam şimdi baktım bana 6 dakikada gelmiş.
  16. Dontaçhi

Birkaç saat önce aldım hocam. Zaten Satıcının puanı da 10/10.
  17. Dontaçhi

Trendyolda daha ucuz.
  18. Dontaçhi

Epic Games Çevrimdışı Nasıl Olunur?

Hocam internette ve epicde biraz dolanınca sadece bu yöntemin olduğunu gördüm. Çevrimdışı moda alıp bir deneyin.
  19. Dontaçhi

Epic Games Çevrimdışı Nasıl Olunur?

Epic games'i açtığında sol alttan "Ayarlar" menüsüne tıkla. Tercihler bölümünden "Çevrimdışı Modda Taramayı Etkinleştir" kutusunu işaretle. (Eğer ingilizce kullanıyorsan Preferences bölümünden "Enable Offline mode browsing" kutusunu işaretle.)
Geri