Steam bu ayar açık mı olmalı?

Reaksiyon skoru
1,543
Sonbahar indirimi gelmiş, mağazayı aşağı kaydırınca kasıyordu. Google'da bu ayarı açmanın faydalı olacağını söylemişler, bende açtım bu ayarı ve şu an daha iyi oldu. Normalde de açık mı olmalı bu ayar? Kapalıymış çünkü.
STEAM.webp

Varsayılan olarak açık geliyor. Tarayıcılardaki donanım hızlandırma ayarı ile aynı. Donanım hızlandırma pencere içi efektlerin sorunsuz(kaymak gibi) çalışmasını sağlıyor, yani açık olması faydalı.

Steam'ın mağazası da Chromium ile yayınladığından, donanım hızlandırma ayarı kapalıyken fare kaydırması titreyerek çalışıyor diyelim.

Varsayılan olarak açık geliyor. Tarayıcılardaki donanım hızlandırma ayarı ile aynı. Donanım hızlandırma pencere içi efektlerin sorunsuz(kaymak gibi) çalışmasını sağlıyor, yani açık olması faydalı.

Steam'ın mağazası da Chromium ile yayınladığından, donanım hızlandırma ayarı kapalıyken fare kaydırması titreyerek çalışıyor diyelim.
Evet ama yıllardır böyle kapalı kullanıyormuşum. Diyodum bende niye kasıyor bu Steam arayüzü. Sistemimde kötü değil, demek ki bu ayardanmış. Sağol yanıtın için dostum:)

Donanım hızlandırma özelliği açık olması daha faydalıdır fakat burada ki işlem yükünü ekran kartına bindirir, çok eski bir ekran kartı kullanıyorsan kapatabilirsin fakat ele avuca gelir bir karta sahipsen açık olması faydalı.

Konudan bağımsız masaüstünüzde Blazing Sails gördüm de, Blazing Sails'de hala oyuncu var mı? Yoksa arkadaşlarınızla mı oynuyorsunuz?

Konudan bağımsız masaüstünüzde Blazing Sails gördüm de, Blazing Sails'de hala oyuncu var mı? Yoksa arkadaşlarınızla mı oynuyorsunuz?
Arada kendim death match giriyorum hocam, hala az çok oyuncu kitlesi var sayılır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,014
Üyeler
183,044
Son üye
cag00
Geri