riot games tickete kaç günde cevap verir

Reaksiyon skoru
27
valorant hesabım çalındı 8martta ve ticket attım riot gamese ne zaman cevap gelir veya hesabımı kaybetme durumum olurmu daha önce yaşayanlar cevap verirse sevinirim şimdiden teşekkürler

hesap çalınmalara ne kadar sürede geri dönüyorlar bilmiyorum ama diğer sorunlara çok hızlı dönüş sağlıyorlar genelde bir kaç saat içinde. Sizin sorununuz 2-3 günü geçmiş cevap vermemeleri garip

hesap çalınmalara ne kadar sürede geri dönüyorlar bilmiyorum ama diğer sorunlara çok hızlı dönüş sağlıyorlar genelde bir kaç saat içinde. Sizin sorununuz 2-3 günü geçmiş cevap vermemeleri garip
2 kere daha attım ticket belki cevap verirler diye bence yarın veya pazar cevap verirler

bana 1 günde cevap verdiler

Son düzenleme:
Hocam hesabını id ve ilk maili sizde mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://support-valorant.riotgames.com/hc/tr/articles/360046229573-HESABINI-KURTAR ilk mail ve id'sini biliyorsan kurtarabilirsin. Eğer hesabı satın aldıysan senin değilse hesap işin çok zor
kb geç cewvap verdim id bende mail çalındı

resim_2023-03-11_163005572.png

bide bu kısımda e posta adresin ve mavcut e postan yazıyo ben e posta adresin yazan yere çalınanı yazdım

1 haftada dönmüşlerdi hesabım çalındığı zaman.Sene 2013 dü sanırsam tam hatırlamıyorum

24 saat olmadan geri dönmüşlerdi sorun yaşadığım zamanlarda.

kb geç cewvap verdim id bende mail çalındı

Alıntıyı görüntüle

bide bu kısımda e posta adresin ve mavcut e postan yazıyo ben e posta adresin yazan yere çalınanı yazdım
Bende de hesap çalınmıştı mail değiştirilmişti. İlk mail adresimi yazdım id'sini yazdım hemen mail geldi hesap kurtarıldı diye. İlk mail sende olsaydı eğer kurtarman çok kolay olacaktı.

Geri